STIŽE VJERENIČKI PRSTEN U ELITU On je spreman da zaprosi TRUDNU TAKMIČARKU

STIŽE VJERENIČKI PRSTEN U ELITU On je spreman da zaprosi TRUDNU TAKMIČARKU

Borislav Terzić Terza planira da zaprosi svoju trudnu djevojku Milicu Veličković, pa je zatražio pomoć od produkcije, piše Blic.rs.

Naime, Milica Veličković je nedavno saznala da je u drugom stanju. Ona nije očekivala da će joj se trudnoća desiti u rijalitiju, ali joj je pao kamen sa srca kada je razgovarala sa majkom u Rajskom vrtu i kada je shvatila da ima podršku porodice.

Terza je tokom žurke otišao u Rajski vrt kako bi porazgovarao sa Drvetom mudrosti. On je izrazio želju da mu Drvo pomogne da zaprosi Milicu.

– Drvo, došla ti je Miljanica. Došla sam da tražim da Zola dobije nešto. Popila sam tri piva i četvrto sam prosula, neće želudac – rekla je Miljana.

– Kako si ti, Terza? – pitalo je Drvo.

– Dobro sam, nikako da dođem do tebe. Znaš da postajem otac. Hteo sam da te zamolim da napravimo nešto svečano, da je zaprosim ovdje – rekao je Terza.

– Došao sam najviše zbog toga, da bude ljubav. Zamolio bih te, ako to može – rekao je Bora.

– Odradiću neki zadatak, da Terza i Zola dobiju par piva i daću prsten, da se desi ta vjeridba. Nisam smislila šta bih uradila, ali neću liznuti ta piva. Mogu da priđem Skraćenom (Bebici) i da mu kažem “voulez vous coucher avec moi” (da li želiš da spavaš sa mnom) – rekla je Miksi.

– Htio bih da je zaprosim, plače svaki dan, ima upalu uha i jako je loše. Mnogo smo srećni i volio bih da se to ovde desi. Ja sam najsrećniji čovjek na svijetu, volio bih da kleknem i da napravimo svadbu. Pričam to iz srca – rekao je Bora.

– Omogućiću ti vjeridbu – reklo je Drvo.

– Drvece, da li moram da radim zadatak? Nisam sposobna – rekla je Kulićeva.

– Mislio sam da želiš da radiš taj zadatak – reklo je Drvo.

– Predložila sam za njih, biću ti zahvalna – kazala je Miljana.