‘ŠTO NEKO NJEMU NE KAŽE NEŠTO’ Dejan Dragojević nikad brutalniji, OSOLIO po Zvezdanu, OCRNIO Anđelu za sva vremena

Pobjednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević danas je na svom Jutjub kanalu objavio snimak na kom žestoko komentariše Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića.

Dejan je bio veoma surov i prema jednom i prema drugom, te nije birao riječi.

Otkad je počelo ovo sa Anđelom i Zvezdanom, pokušavalo je njoj da se dođe do mozga, šta će joj stariji, šta će joj to, izgleda da se ove godine nije spremala za rijaliti. Ne mogu da vjerujem da je toliki pritisak na nju, ja sam rekao još prije dvije, tri nedjelje da je Anđela k*rvetina, ona najveća k*rvetina što je kročila u rijaliti, Anđela je iznad nje jedno svetlnosnu godinu, što se tiče toga, Anđela je stvarno ober k*rva. Ali ne mogu da razumijem što se ubacuju njeni roditelji, govorili su sve pohvalno za ćerku. Niko ne zna kako se njeni roditelji sad osjećaju. Roditelji nemaju veze sa djelima učesnika – rekao je Dejan, pa potom nastavio:

 

Ali da niko ovom matorom, upi*anom ne kaže nešto. Anđelu je sastavilo sve i drago mi je da ga je sastavilo jer jedna žena je napolju propatila, neko ju je izdao na tako jeftin način. Izlazi snimak kako Zvezdan kaže: “Ja s*ršavam u tebe svaki put”, vidi mangupa, praviš budućeg robijaša ili buduću k*rvu. Da niko ne pita: Kako te nije sramota da s*ršavaš u devojku koju varaš… Kakav dorćolac, oni su gospoda, a ti nisi mangup. Napadnu malog Necu, kao to je sin Moke, kakav Moka bre, kakva košarka, koga boli uvo. Ta devojka ima godina skoro kao tvoja ćerka. Ona je završena, ona je gotova, ne može se njoj dopreti do glave, obmanjena je. Njega niko ne komentariše, niko ne sme ništa da mu kaže – istakao je Dragojević.

 

izvor: pink.rs