ŠUŠKA SE DA SE MILAN VRAĆA NA PINK – ON SE KONAČNO OGLASIO: Evo šta je rekao

U medijima je nedavno osvanula vijest da je Milan Milošević napustio televiziju na kojoj je radio kao voditelj.

Povodom ovoga oglasio se Milan koji je kratko saopštio novu odluku, ali van toga druge informacije nismo imali, do sada.

Naime, voditelj Milan Milošević je cijelu noć uživao u društvu svojih prijatelja, a na njegovoj majici su svi primijetili znak “Pinka”.

Pozvali smo Milana da ga pitamo u vezi sa šuškanjima da prelazi na televiziju “Pink”, a on je odgovorio sljedeće:

– Vidim da svi vetrovi duvaju na tu ružičastu stranu, ali ja za sada nemam ništa novo da vam kažem… Svakako ovih dana imam mnogo vremena za razmišljanje i sada znam samo jedno, a to je da je Pink jedino mesto gde sam bio srećan. Dužan sam im za sve! – poručio je Milan za “Blic”, čija je ovo ujedno bila prva izjava nakon otkaza na jednoj televiziji.

Podsjetimo, Milan je do početka ove godine bio voditelj “Pinka”, a prije toga i učesnik rijalitija “Zadruga”.

– Sa televizijom Pink i “Zadrugom” sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način – naveo je bio tada putem društvenih mreža.