SVI VIDE SLONA, ALI DA LI VIDITE JOŠ JEDNU ŽIVOTINJU SKRIVENU NA SLICI? Samo genijalci mogu!

Slagalice i vizuelni testovi oduvijek su privlačili pažnju ljudi.

Ovim kvizom možete testirati svoje sposobnosti zapažanja, dedukcije i oštrinu vida.

Pažljivo pogledajte sliku. Možete li pronaći životinju skrivenu na njoj?

RJEŠENJE:

BONUS:

Imam 40 godina. Razvedena, majka dvoje dece, obrazovana, od 29. godine teško bolesna. Svesno sam okrenula leđa lagodnom životu, šopingu, besnim kolima, putovanjima. Danas uživam u svojoj deci, malim stvarima i skromnosti. Roditelji, sestre i prijatelji mi govore da im je žao što se toliko “patim”, zbog svih nedaća koje su me snašle. A ja…srećna sam. Za mene to nisu bile nedaće, već prosto životni izazovi. Nikome to ne mogu da objasnim. Šta god da se dogodi, u sebi nađem rešenje, ključ, mir. I budem dobro. Kad mi je bilo najteže, kroz suze sam se često smejala sama sebi. Sedim i plačem i smejem se u sav glas sama sebi i tome koliko je lud ovaj život, da baš mene snađe baš to. Mislim da me je to u mnogome spasilo.

Nedavno sam se vratila iz SAD-a jer mi se zgadila ta država. Tamo sam bila zadnjih 7 godina, dobar posao, uštedila dovoljno da kupim stan kod nas. Kad je počela korona dobila sam otkaz, s time izgubila zdrastveno osiguranje. Doslovno sam 5 mjeseci provela u kući da se slučajno ne razbolim ili ozlijedim jer bih plaćala tisuće dolara za preglede. Ne znam hoću li ovdje naći posao, ali barem je manje stresno nego tamo.

Nisam ljubitelj životinja. Pasa se jako plašim, na mačke sam alergična. Kad mi prijatelji koji drže ljubimce u stanu kažu da dođem kod njih, gledam da izbegavam, da se viđamo napolju, u kafiću ili negde u parku. Nikad nisam osuđivala njihov izbor da imaju životinju u stanu, ali sam lično protiv toga. Najveći problem je što mnogi od njih smatraju da mogu otići kod nekog u goste i povesti svog psa, ali ne daj Bože da bude u mom dvorištu, već mora u kući, jer je navikao. Ako ja ne volim životinjski miris, dlake, da mi šetaju oko hrane, po jastucima, onda nemate pravo da me dovodite u neprijatnu situaciju. Pritom taj isti pas reži i naskače na mene, jer oseti moj strah koji NE MOGU da kotrolišem. Dosta mi je kučića i po tržnim centrima, daj sjašite malo!