Takmičarki se slošilo u polufinalu: Reagovali doktori

Do velikog finala „Zvezda Granda“ ostao je još samo jedan stepenik, a večeras je noć odluke u kojoj ćemo saznati ko će se od dvadeset polufinalista plasirati u samu završnicu takmičenja i voditi borbu za laskavu titulu nove „Zvezde Granda“.

Iako je pred takmičarima i mentorima do sada najveći izazov u ovoj sezoni, ekipa našeg portala imala je ekskluzivnu priliku da provede sa njima poslednje pripreme pred početak emisije i uveri se u amosferu koju prožimaju uzbuđenje, trema i neizvesnost.

Na tonskoj probli zatekli smo nekolicinu takmičara koji su vežbali svoje perfrmanse, dok su ih druge kolege bodrile sa strane i đuskale pored scene, a pravi lom nastao je kada se mikrofona latila Đula Drini zbog koje su takmičari zaigrali kolo sa Cecom.

– Sada sam povela svoju ćerku sa sobom i danas će biti fenomenalno obećavam vam i biće kudilo– najavila je Đula.

Naše kamere uhvatile su i one koji ne mogu da pevaju na prazan stomak, zbog čega su vreme posvetili laganim užinama, a bilo je i onih koji pak nisu mogli da jedu od treme.

– Volela bih da sada pričam kako sam prošla u finale i jedem neku dobru piletinu jer sam gladna– prizala je Šejla Zonić.

Ipak, najveći peh dogodio se Jeleni Prole koja je zbog zdravstvenih problema bila na infuziji pre dolaska na snimanje.

 Danas mi treba više sreće. Bila sam jako bolesna, ostala sam bukvalno bez glasa, sreća pa mi se danas vratio. Videćemo kako će biti, imam stručnu pomoć ovde. Mama najbolje drugarice je doktorka i svi smo na okupu– objasnile je takmičarka za Grand.