“TAKVI FOLIRANTI ME UŽASNO ŽIVCIRAJU!” Skinuli su svilene rukavice i ušli u žestok okršaj! UDAR DIREKTNO NA EGO

Na ružičastoj televiziji, sinoć se emitovalo još jedno izadnje emeisije “Narod pita”, a Ivan Marinković i Anita Stanojlović, bili su gosti voditeljke Ivane Šopić. Kako to obično biva, svaka emisija koja je vezana za “Zadrugu 6”, ne može da prođe a da se barem neka ekskluziva ne otkrije. Tako je bilo i ovog puta.

U jednom momentu je Ivan pobesneo i otkrio kako ga iritiraju svi zadrugari koji se po emisijama prenemažu i foliraju. Tada je nastao pravi skandal.

Narod pitaFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Reagujem instiktivno i po difoltu onako kako to bude u emisiji. Daću par primera, neću da imenujem ljude. Zar vam nije nelogično, na primer Anita, ona je sada tu mi smo u vrlo korektnim odnosima, je l’ ovo Anita iz Zadruge. Ne morate da mi objašnjavate, to je bio moj odgovor. Ona je sada bolja, a ja sam gori. Ivan može uvek da bude i ovakav i onakav, nije nemoguće da Ivan može da se primiri. Jako me iritira ponašanje pojedinih učesnika, prave se jako fini i kulturni i prolazi mi kroz glavu ko je tu folirant. To foliranje me iritira užasno, tako da ponekad iskočim iz koloseka. Kao što kažu da sam pijan u svakoj emisiji, Bože me sačuvaj – odgovorio je Ivan na opaske jedne gledateljke.

– Nisi ti ni pred kraj bio posebno dobar sa Aleksandrom, da bi stekla gledateljka utisak da si nešto naglo promenio mišljenje, ili je meni nešto promaklo – rekla je Ivana.

– Dobro si primetila. Mi smo promenili naglo odnos kada je ona počela vezu sa Filipom – rekao je Marinković.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.