TEK SMO KUPILI OVU KUĆU, kad smo pomjerili policu sa knjigama, UOČIO SAM TAJNA VRATA: A onda šok, evo šta smo zatekli

Imati kuću bez ulaznih vrata, sa stepenicama koje vode nikamo ili sa tajnim sobama, može biti magično…

Ljudi kada kupuju nove kuće, ni ne slute šta ih sve može sačekati u “tajnim sobama” ili “iza vrata”.

Na Redditu se oglasio muškarac, koji je sa porodicom tek kupio kuću, a koja je u dnevnom boravku imala policu sa knjigama.

Uočili su tajna vrata i otvorili ih i uslijedio je šok.

Naime, iza se krila soba koju su prethodni stanari koristili za zabavu i tu skrivali ono što djeca nisu smjela da diraju.

Jako domišljato, zar ne?

BONUS:

Naišla sam na sliku devojke koja se našminkala za Halloween, u stilu veštice i iskreno je jako dobro ispalo. Poslala sam to tadašnjem dečku jer volim da se šminkam i imam talenta za crtanje pa sam htela i sama da probam tako nešto… Ukratko, raskinuo je sa mnom uz rečenicu da je on pokušao da me spasi od Sotone ali sad vidi da ne može i da će se moliti za mene. Inače nisam u tom mračnom fazonu, stalno sam nasmejana, oblačim se i ponašam kao svaka normalna devojka, baš ništa što bi moglo da me poveže sa satanizmom. U poslednje vreme se baš posvetio Bogu i čitanju Biblije ali, iako me je već prozvao ateistom, nisam ovo očekivala. Samo da napomenem da čak ni nisam ateista, verujem u Boga ali više imam neku sopstvenu zamisao. Međutim, po njemu ako ne misliš da je hrišćanstvo najispravnija religija onda si ateista.

Radim u gimnaziji i trenutno idemo isključivo online. Sa decom radim gradivo kroz igru i kvizove, testove rešavamo zajedno ukoliko do nekog zastoja dođe, da bi svi imali fine ocene, a verovali ili ne, na taj način daleko više nauče, razvijaju osećaj pripadnosti, drugarstva i zajednice. Uče da NE UČE za ocenu. Juče mi je jedno dete reklo “Nastavnice jedino ste Vi čovek u ovoj školi i shvatate koliko nam teško pada što se ne družimo i što nemamo nikakav osećaj da idemo u školu. Jedino na Vašim časovima se osećamo kao da smo važni i kao da tu pripadamo.” Nikada se ponosnije nisam osećala 🙂

Često ubacujem dedi i nani po neku paru u novčanik krišom. Jednostavno mi je žao kad vidim kolika im je penzija.