U jednom trenutku je shvatila da od Janjuša nema ništa – Aneli se predomislila i presjekla javno

U jednom trenutku je shvatila da od Janjuša nema ništa – Aneli se predomislila i presjekla javno

Iako je u drugom stanju ona je postala svjesna da Janjuš nije idealan iako ga puno voli. Stoga će konačnu odluku da donese napolju.

Rijaliti par Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš intrigiraju javnost od početka njihove burne beze, a pogotovo sada kada čekaju dijete.

Naime, prvo niko nije ni očekivao da će njih dvoje opstati zajedno, a kamoli da će razmišljati o zajedničkom porodičnom životu napolju. Međutim, kako stiže prinova oboje moraju da se uozbilje pred takvom situacijom i donesu odluku kako će da žive po završetku rijalitija.

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Aneli je dobila sljedeće pitanje:

– Da li stvarno misliš da je Janjuš za tebe nakon svega što smo vidjeli?

Gledaoce je očito zanimalo kako misli da će se prema njoj napolju ponašati otac njenog drugog djeteta, koje je na putu, kad se tako ružno ponaša pred kamerama.

– To ćemo vidjeti napolju, da se volimo, volimo se, da se svađamo, tako je isto. Jutros sam rekla da mislim da nema od toga ništa, ali se nadam da će nešto biti – odgovorila je Aneli, koja ni sama ne zna na čemu je sa Janjušem, ni sada kada je u drugom stanju, kao što nije znala ni prije trudnoće, jer su raskidali čim njemu malo nešto nije bilo po volji.

Međutim, bivši košarkaš je osjetio potrebu da i on nešto kaže.

– Potrebno je strpljenja za sve ovo, ne bih rekao da je lijepo odgovorila na sve, mi se volimo ali opet neke stvari nikako ne mogu da funkcionišu. Ako se toliko bori protiv svega ovoga nije mi jasno zašto ne priča kako smo govorili. Ja njoj nisam izgovarao ništa toliko loše i to treba da se stavi po strani – zaključio je Janjuš.