UČENICA NACRTALA UČITELJICU, A 1 DETALJA SE I UČITELJICA SRAMI: Vidite li ga? URNEBESNO!

Djeca su poznata po svojoj neiskvarenoj iskrenosti, ali ponekad nas to može i zaboljeti.

Ova učiteljica nije smatrala da njeni učenici primjećuju kako nema vremena otići frizeru, ali ovaj crtež dokazao joj je suprotno.

BONUS

Bio sam svedok kada je neki lik tukao neku devojku na ulici. Dao sam izjavu u policiji, posle sam saznao da je to neki ‘žestoki momak’ iz grada. Približilo se suđenje i njegovi drugari mi prete, jednom su me sačekali ispred zgrade i išamarali. Zvao sam policiju na šta mi je policajac rekao-dobro si, ništa ti nisu slomili, pusti to… Drugi put su me videli u kafiću i izvrnuli sto gde sam sedeo… pobegao sam i otišao u stanicu na šta su mi rekli-niko tebe neće da uplaši. Ne osećam se bezbedno. Zvao sam druga policajca koji mi je rekao-nemoj se petljati u to, on je vođa navijača… itd. Osećam se kao kukavica, mislim da ću reći da se ne sećam ničega… žao mi je ali ne mogu ja isterati pravdu ako državu nije brga…

Prestala sam se družiti s drugaricom iz Hrvatske kad mi je saopštila da će slaviti Oluju. Ne krivim je, to je verovatno nacionalni osećaj koji svako ima u sebi, i ja se radujem na datume kad smo pobedili i isterali Turke, kad je Karađorđe pobeđivao, ali ne može mi više biti drugarica.

Kad prvi put izađem s nekim dečkom, naručim najskuplje piće, a ako idemo u restoran onda i hranu. Ako on plati, biće drugog dejta, ako očekuje da ja platim svoje ili se uopšte ne ponudi da plati, onda odem u wc, pobegnem, pa neka se snalazi škrtica nedžentlmenska. Inače, uvek kasnije u vezi sama sebi plaćam, ne očekujem da bude bogat niti sam sponzoruša, ali taj prvi put mi mnogo govori o čoveku. Ne možeš na prvi izlazak ići bez dovoljno novca da platiš za oboje, zna se red.