UČENIK NAPISAO RIJEČ KOJA JE UČITELJICU NASMIJALA DO SUZA: Evo kako je riješio zagonetku, HIT DANA

Ovaj školski zadatak nije bio pretjerano težak, no jednom učeniku je pao na pamet odgovor koji učiteljica sigurno nije očekivala…

Evo što je napisao:

Glovo je inače aplikacija za brzu dostavu.

BONUS:

Živimo u inostranstvu, i naš sin koji ima 3,5 godine već neko vreme odbija da razgovara preko vibera sa roditeljima mog muža. Sa mojim roditeljima normalno razgovara, ali oni ga uvek nešto konkretno pitaju ili mu pričaju, ti razgovori su smisleni i sadržajni, i ne duži od 15-ak minuta. Sa drugim dedom i babom je mučenje, oni samo gledaju u telefon i viču “pa gde si bre tiiiii”. Muž ga po sat vremena snima kako se igra a oni to gledaju ćutke u direktnom prenosu, sve dok detetu ne dosadi da ga neko prati i postane nervozan. Prvo sam se trudila, animirala ga, ono kao: “kaži babi i dedi šta si danas radio” isl, ali kako ne postoji nikakva dvosmerna komunikacija, vremenom sam odustala i sad samo čekam da se svi smore i zavše razgovor. Onda on ispada nevaspitan i razmažen, a ja ne mogu da objasnim mužu da nije problem u detetu već u kvalitetu njihove komunikacije.

Raskinuli smo pre 5 godina. Patio je za mnom i znam da sam mu još uvek u srcu. Ja sam otišla u drugu zemlju i tamo započela novi život. Nema dana da ga se ne setim. Svašta sam mu radila dok smo bili u vezi i kajem se zbog toga. Međutim, shvatila sam, kada sam ga poslednji put videla (pre par meseci) da je nastavio dalje. Ima drugu. Ja znam da on mene i dalje voli i krivo mi je što ne želi to da mi prizna, da konačno počnemo sve ispočetka.