“UŠAO SAM U ZADRUGU, MORAO SAM OVO DA PODIJELIM S VAMA”: Milan Milošević sve iznenadio objaviom

“Morao sam ovo da podijelim sa vama koji mi pišete i dalje 24 sata o dešavanjima u rijalitiju”, napisao je Milan
Nakon što je dao otkaz na televiziji “Pink”, bivši voditelj Zadruge, Milan Milošević u žiži je inetresovanja fanova, a sada je novom objavom u kojoj je pomenuo rijaliti koji ga je proslavio, šokirao sve.

Milošević je do juče neko vrijeme boravio, odnosno uživao na odmoru van Srbije, a čim se vratio iznenadio je svojom objavom na storiju.

Na temu rijalitija se i sam oglašavao, a sada je novom objavom na Instagramu zaintrigirao sve i otkrio da je i dalje preokupiran Zadrugom, htio to ili ne.

– Dobro jutro! Noćas sam prespavao u svojoj kući poslije dužeg vremena i imao mnogo čudan san. Sanjao sam da sam ušao u Zadrugu kao učesnik i da sam se toliko odmah svađao sa svima da sam ostao bez glasa. Probudio sam se i osjetim bol u grlu! Možda sam u snu i galamio, ko će ga znati – napisao je on i dodao:

– Morao sam ovo da podijelim sa Vama koji mi pišete i dalje 24 sata o dešavanjima u rijalitiju – napisao je Milan Milošević uz vesele emotikone, a da li je ovim želio da najavi nešto ili se samo našalio, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)