“Ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana…”

“Ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana…”

“Kada sinoć nisam umrla neću nikada! Ja ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana.

Vidim i svjetlo je upaljeno unutra. Pomislih da je sestra ustala a da ja nisam primijetila. Odem nazad u sobu i vidim sestru kako i dalje spava!

Živimo same. Probudim je i kažem joj šta se desilo.

Odemo zajedno do toaleta, otvorimo vrata, a tamo …”

Ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana…”

Kada sinoć nisam pala od straha neću nikada! Ja ustajem u sred noći da odem do wc-a kad ono vrata zaključana.

Vidim i svjetlo je upaljeno unutra. Pomislih da je sestra ustala a da ja nisam primijetila. Odem nazad u sobu i vidim sestru kako i dalje spava! Živimo same. Probudim je i kažem joj šta se desilo.

Odemo zajedno do toaleta, otvorimo vrata, a tamo mrak, ugašeno je svjetlo sada i nema ničega. Nema prozora u wc niko nije mogao ući. Sestra misli da sam sanjala ali znam da nisam.”

BONUS

Prije nekoliko godina, kada je moj bratić imao oko 4-5 godina pitao sam ga: “Kaj ti misliš Mateo čime se bavi mafija?”, a on ko iz topa odgovori “Pa sa muffinima!” i to s onim tonom zašto ga uopće pitam nešto na što je odgovor tako očit. I danas se smijem kad se sjetim toga 😂

Bila sam u dužoj vezi, voleli smo se najviše na svetu, uvek je bilo strasti, putovali smo i mislila sam da je to sigurno čovek za koga ću se udati i sa kim želim decu. Upoznala sam igrom slučaja drugog dečka i mogu reći da kada sam ga ugledala osetila sam nešto neopisivo, uporno sam taj osećaj potiskivala zbog dečka kog volim. Vreme je prolazilo mi smo se sretali na raznim mestima iz istog smo grada i uvek isti osećaj. On je to isto osetio prema meni. Pod nekim čudnim okolnostima smo se zbližili ali ništa nije bilo. Ostavila sam dečka jer nisam mogla da potiskujem svoja osećanja, uvek sam bila fer, mislila sam da pravim najveću životnu grešku što ostavljam svoju srećnu vezu zbog nekog koga ni ne znam i zbog nekih osećanja koja ne mogu ni sebi da objasnim. Danas taj momak i ja slavimo drugu godišnjicu braka i ja čekam bebu. Najsrećnija sam žena na svetu. Srce zaista može da prepozna srodnu dušu. Život me je naučio da i od velike ljubavi ima veća i hvala mu što nisam pogrešila u svojoj odluci.❤️

Stajala sam na autobuskoj stanici u subotu ujutru i čekala prevoz da odem kod lekara. Pošto je bilo oko 08:00 bila sam na stanici potpuno sama. Od garderobe sam nosila farmerke, ravne čizme i crnu zimsku jaknu, bila sam obučena sasvim obično. Zaustavlja se neki lik belom škodom, spušta prozor, misleći da hoće da me pita za ulicu priđem malo da mogu da ga čujem. Lik me bez pardona pita da li hoću da mu i****am za 10.000. Učinilo mi se da nisam dobro čula pa sam ga zamolila da ponovi. Rekla sam mu da se nosi i da nisam k**** na šta je on rekao da nije tako mislio. Moram vam reći da sam bila u šoku jer dečko nije ružan i nema više od 30 god. Ne mogu da razumem koliko moraš da budeš bolestan i jadan da bi na takav način cimao devojke po ulici. Razumela bih da sam bila izazovno obučena, razumela bih da je bila noć ali nije. Ceo dan sam osećala bes zbog takvih ološa koji će sutra nekome biti muž i otac. Ako čitaš ovo žao mi je što te nisam prijavila istog momenta, trebala sam.