“Već 41 godinu mužu SVAKOG DANA SPREMAM RUČAK, i svaki put ODGRIZEM ZALOGAJ”: Kad su čule zašto, sve žene su ovo počele raditi!

Trejsi Hauvel iz Teksasa okačila je na jednoj Fejsbuk grupi sliku hamurgera koji je spremila suprugu uz objašnjenje da svaki put kada mu spremi obrok za posao, odgrize zalogaj.

– Kliford i ja smo u braku 41 godinu. Svakog dana pravim mu ručak za posao. Ponekad dođem kod njega i ručamo zajedno. On to jako voli jer kaže da je ručak bolji kad ga jedeš u društvu nekoga koga voliš. Međutim, češće ne stignem da mu se pridružim. Zato svaki put kada mu spremim ručak, odgrizem zalogaj. Prvi put kad sam to uradila, nisam mu rekla i zvao me je da mi se požali da mu je neko na poslu zagrizao sendvič. Rekla sam mu da sam to uradila ja – pošto ne mogu da mu se pridružim, ovako ručamo zajedno. I danas ga to oduševljava i često me zove poslije ručka da mi kaže da sam mu se “pridružila” i da nam je ručak bio odličan – napisala je žena i izazvala buru u komentarima.

Ljudi pišu da “ništa divnije nisu skoro pročitali”.

– Sad je jasno zašto vam je brak opstao toliko dugo.

– Ovo je najljepši dokaz ljubavi koji sam u životu vidjela.

– Gledam sliku i plačem, koliko je jednostavno voljeti nekoga – komentarišu ljudi, a Trejsi kaže da njih dvoje i danas barem 10 puta izjave jedno drugom ljubav.

– Ne želimo da se to podrazumijeva ili pretpostavlja. To je nešto prirodno i treba to reći. Sve o čemu mislim kad zagrizem taj sendvič je koliko ga volim. Isto koliko i on mene, kad me pozove s posla samo da mi čuje glas – zaključuje ona.

(Zena.blic.rs)