VIDITE LI JEZIV DETALJ? SVI SE PRESTRAVE KAD SHVATE: Dobro pogledajte, ŠTA JE OVO??

VIDITE LI JEZIV DETALJ? SVI SE PRESTRAVE KAD SHVATE: Dobro pogledajte, ŠTA JE OVO??

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja je mnogima zadala glavobolju.

Na njoj vidimo djevojku i momka koji je ljubi u obraz, a slika je okačena uz komentar koji glasi:

Mnogi su se uplašili kad su na kraju shvatili o čemu je riječ

BONUS

Do sinoć sam bio najsrećniji čovek na svetu. Tačnije do 02:10 jutros kada me je devojka sa kojom sam u vezi 2, 5god. Nazvala i iz vedra nema i rekla da me ne voli više i da me ostavlja. Ne bi mi ovo bilo toliko strašno da poslednja poruka od nje nije bila u 23:30, , laku noć ljubavi, jedva čekam da dođeš, jako sam te željna budna te sanjam”. Ne mogu da dođem sebi, osećam se slomljeno.
1936107133share
odobravam
osuđujem
#295462123 Dec 20
Starija sestra se godinama “zavlači” sa momkom, te su skupa, te su raskinuli, te ga voli, te je najgori na svetu… momak je bio sebičan, nezreo, lagao, varao, nije znao šta želi, obični lezilebaroš… Na kraju je i ona to shvatila i odlučila raskinuti zauvek. Tri meseca posle se javila familiji da se verila. Pogodite s kim. Razvod u najavi.

Roditelji su nešto najljepše na svijetu, čuvajte ih dok ih imate!

Mama mi je davno pričala kako je kao devojka na jednom letovanju upoznala dečka sa kojim je osetila neverovatnu hemiju, ali ona je bila zauzeta, on takođe i nikada se ništa nije desilo. Tata je umro pre deset godina, ona od tada nije imala nikoga i rekla je da sumnja da će ikoga i pronaći, iako smo je mi ohrabrivali. Jutros je, dok smo pile kafu, delovala srećno i poletno kako nije još otkad je tata bio živ. Ispostavilo se da je pre dve nedelje srela tog “dečka” na pijaci, saznala je da se nikad nije oženio, da trenuno nije ni sa kim, pa su razmenili brojeve telefona, čuli se redovno i trebalo bi sutra da idu na piće pa je htela da vidi šta sestra i ja mislimo o tome. Da ima krila, mislim da bi poletela. Sad jedva čekamo! 🙂

Moja sestra je postala vegan i sad ima posebne zahtjeve kad dolazi nekome u goste. Obećala sam napraviti kolač sa veganskim jajima i sojinim mlijekom, ali mi se to gadi pa sam napravila normalan kolač. Nije ni primjentila razliku. Neću ja posebno kuhati za nju, a posebno za nas ostale. Neka si sama donese svoju hranu.

Imam svoju firmu i ne zapošljavam nikad preko veze. Zato mi firma uspešno traje već preko 10 godina, zahvaljujući kvalifikovanim i kompetentnim radnicima. To mi familija zamera jer su utripovali da ih moram sve kod mene zaposilti, ma kako da ne! Smatram da je mimo pameti dati nekom nekfalifikovanom rođaku posao preko veze dok 20 drugih ljudi čeka mesto.