Vozačka dozvola Darka Lazića nije poništena: Otkriveno kako je dobio novu ispravu i KAD ĆE OPET MOĆI DA VOZI

Vozačka dozvola Darka Lazića nije poništena: Otkriveno kako je dobio novu ispravu i KAD ĆE OPET MOĆI DA VOZI

Pjevač otkrio da ima čak dvije dozvole

Pjevač Darko Lazić nedavno je imao saobraćajnu nezgodu u Beogradu.

Darko je bio je za volanom automobila marke “BMW” iako ima zabranu vožnje do februra naredne godine, a policajcima na uviđaju dao je češku vozačku dozvolu, jer mu je srpska oduzeta.

Lazić je naletio na kombi i tom prilikom je napravljena manja materijalna šteta, a povrijeđenih nije bilo.

U emisiji “Ami G šou”, pjevač je otkrio odakle mu češka vozačka dozvola, kao i kolika mu kazna slijedi zbog ove nezgode.

– Ja sam izgubio dozvolu 201o-2011 godine, tj. oduzeta mi je i iz tog razloga sam otišao u Češku, tamo sam otvorio firmu i nisam htio da budem neispravan. Tamo sam polagao u autoškoli, da bih mogao da vozim, da me više niko ne bi maltretirao i da ne bih kršio zakon. Na kraju se ispostavi to da sam imao i češku i srpsku dozvolu, ali da mi je srpska oduzeta, ali da nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum, ja imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me Kaća, nažalost – otkrio je pjevač u emisiji, a zatim istakao da je svjestan da je loš primjer mladima i zamolio ih da se ne ugledaju na njega.

– Ja sam osoba koja je dosta grešaka napravila i koja je loš primjer mladima. Ja sam uvijek govorio, nemojte da se ugledate na Darka Lazića. To je moj život, moja stvar. Nikad to više neću uraditi, naravno, ali ne treba ljudi da se ugledaju na mene, nisam ispravan, nisam poštovao zakon, ali dosta je bilo. Unhappy krećemo ispočetka – rekao je Darko.

(Telegraf.rs)