“ZA 3 MINUTA SAM OBRAĐENA NJEGOVOM PRIČOM, MANIPULACIJA ZNAŠ KOJA”: Ana otkrila šta joj je Zvezdan rekao

Teški razgovori.

Zorica Marković i Ana Ćurčić su na kratko napustile žurku i otišle u toalet gdje su komentarisale odnos njei Zvezdana Slavnića. Ana je do detalja prenosila Zorici kako je protekao njen jučerašnji razgovor sa Zvezdanom.

-On te pitao jel ti trebaju pare? Meni se dopalo što je on rekao da nije u redu od Milice što je rekla to za krevet. – rekla je Zorica.

-Da zamisli. Ja sam lijepo pričala sa njim. On mene kao moli da on meni pomogne sa ljudima. Da ja ne znam gdje sam došla. Popričaćemo ti i ja kao drugari kad budemo mogli. Ja mu kažem ovde možemo sve da pričamo. Da li ti stvarno misliš da ja foliram, ja ga pitala. Manipulacija znaš koja, obrađena sam za 3 minuta sa ovom pričom. Kao rekao mi ja bih unhappy kleko tako nešto. Poenta je ja mu rekla da još uvijek mislim da ima malo ljudskosti u tebi. – rekla je Ana.

-Evo plače mi se od njegove priče – rekla je Zorica

-On bi najviše unhappy volio da on ima svoju djevojku, a ja da ćutim i njemu sve tremendous, on pobjednik. Najbolje unhappy tako. Ja unhappy negdje mislim da su njegove riječi iskrene. Da je to onaj njegov posljednji vapaj. Poenta priče da je htio da kaže da ovo nije mjesto da se takve stvari iznose. On je očekivao posle razgovora nešto kao. San mi jako utiče na razmišljanje, unhappy sam se ja smirila. Ta njegova manipulacija bi trebalo jako lijepo da se vidi. Kao rekao mi znam da si mnoge stvari rekla u bijesu. Ma on je plitak – rekla je Ana

-Jasno je šta je htio. Na sve moguće načine hoće da ti igraš po njegovom. Samo jedan razgovor može da promijeni sve. Vergla priču kao da ja tebi kažem kako tvoje ponašanje nije lijepo itd, ja mu kažem da nisam ja poštar. Ja sam ga pitala jel ti misliš da poslije svega treba normalno da popričaš sa njom. On kao da ali ovde ne – rekla je Zorica.

Detaljnije u video prilogu.

(pink.rs)

Autopijac.rs