ZADRUGARI U ŠOKU JER JE ON NAPUSTIO RIJALITI! Ne mogu da vjeruju da se to desilo: Niko neće moći da ga zamijeni!

Voditelj Milan Milošević raskinuo je petogodišnju saradnju sa Pinkom, a zadrugari su shvatili da on više nije dio ovog rijalitija, te su komentarisali koliko im je žao zbog toga.

Naime, na Instagramu se pojavio snimak na kom Filip Car, Miljan Vračević i Lazar Čolić Zola sa nostalgijom pričaju o Milanu Miloševiću.

Dobri su svi, ali niko nije kao Milan. Fali nam neko da baca fore. Čovjek je znao da nas nasmije. Čak i kad su namorbidnije teme, on je znao da načini neku foru – pričao je Car sa nostalgijom.

– Da, ali kad kaže Balkan je u šoku to mi je najjače – kroz smijeh je pričao Miljan.

Meni je nevjerovatno da njega još nema, da on više neće biti na ovoj televiziji. Nemoguće je – ponavljao je razočaran Filip Car.

Milan je, inače, pričao o odlasku sa Pinka.

– Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi… Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i “Zadrugom” sam završio poslovnu saradnju i nisam više dio kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom! – počeo je Milošević prošlog mjeseca na Instagramu.

Poslije napuštanja rijalitija, Milošević je odlučio da se malo odmori, putuje i napuni baterije za nove poslove i projekte.

On je najavio i svoj povratak na male ekrane, ali još nije otkrio gdje ćemo ga gledati, a sudeći po posljednjoj objavi, ne bi nikoga iznenadilo da ga ponovo vidimo u Šimanovcima.

kurir.rs/blic