‘ZOVEM JE I PLAČEM…’ Katarina Grujić u suzama zbog kume Andreane Čekić!

Katarina Grujić se slomila zbog svoje kume Andreane Čekić, pa joj se odmah obratila.
Naime, Andreana Čekić je objavila nove pjesme, a njena kuma je pjesme doživjela emotivno pa je čak završila i u suzama.

– Na Jutjubu ide ova pjesma, zovem je na video, plačem… Gleda me, počinje da plače i ona… Ništa manje od tebe kumi nisam ni očekivala, ovakva emocija, ovakav glas se jednom rađa – napisala je Katarina na Instagramu.

Inače, Katarina i njen suprug žive odvojeno zbog njegovog posla.Katarina ističe da ima puno povjerenje u supruga koji trenutno živi u Grčkoj, te ističe da u njihovom odnosu nema mjesta za sumnje.

– Kod nas zaista nema ljubomore. Možda sam nekada provjeravala telefon, ranije u vezama, ali sada u braku, ne. Znate kako, sigurno se ne bih udala za nekog za koga mislim da nije vijeran i zbog koga bijem glavu i ne spavam noćima- rekla je Katarina, a potom dodala:

– Bitno je osjetiti mir, a ja sam osjetila da je Marko dobar čovjek i da je pravi za mene. Stvarno ne brinem kada je on u pitanju. Kada neko želi da te prevari, prevarićete i kada ode do prodavnice i da baci đubre, to su sve gluposti. Znam kakva je Marko osoba. Ni on nije ljubomoran, mislim u granicama normale postoji neka doza ljubomore, ali ne da se provjeravaju telefon i- poručila je Katarina

Autor: Pink.rs