ZOVU GA BOSANSKI BALI-BEG, A EVO KAKO JE IZGLEDAO BEZ BRADE I BRKOVA: Potpuno drugi čovjek (FOTO)

Model Kenan Tahirović, koga nazvijaju i bosanskim Bali-begom učesnik je Zadruge 4.

On je u posljednje vrijeme interesantan zbog toga što se pojavljuje u spotu Tijane Milentijević za pjesmu “Žena od sultana”, a interesantno je da je sarađivao i sa Lepom Brenom.

Brkovi koji su sastavni dio imidža ovog frajera, doprinijeli su tome da on bude prozvan Bali-begom,ali mi ovog puta želi da vas podsjetimo kako je Kenan izgledao kada nije imao ovaj ukras na licu.

Pogledajte i sami presudite da li je ljepši sa brkovima ili bez.

BONUS:

1.Iskreni i uviđajni

Iskrenost smatrate najvažnijom stvari, koju svaka osoba treba da posjeduje i iz tog razloga uvijek ostajete dosljedni sebi, autentični, prirodni i spontani. Stvarno ste uviđajni prema drugim ljudima i vodite se onom poslovicom: ne radi drugima što ne želiš tebi da rade. Dosta idealizujete ljude i upravo tu leži vaš veliki izazov. Važno je vjerovati, ali isto tako je važno naučiti kome i gdje ostavljate svoje povjerenje. Svijet je pun ljudi koji vas vole i cijene, naučite da ih prepoznate i sazrijevajte zajedno sa njima.

2. Mirni i oprezni

Vas opisuju kao mirnu, ljubopitivu i miroljubivu osobu. Želite da mir i harmonija uvijek budu u vašem svijetu i vašem životu i iz ovog razloga izbjegavate bilo kakva suočavanja (nekada takvo ponašanje vodi i u apatiju) i često ste posrednik kada dođe do konflikata u vašem okruženju. Mnogo vremena provodite razmišljajući i planirajući svoju budućnost i zbog toga je vaš glavni izazov da naučite da vjerujete. Vi ste baštovan svog života i uvijek privlačite one koje obasjavate ljubavlju. Vaša budućnost zavisi od onoga što radite trenutno, živite intenzivno, sa ljubavlju i dobrotom i dozvolite životu da vas obasipa poklonima koje je namijenio vama.

3.Darežljivi i odani

Vi ste jedna plemenita osoba, uvijek spremna da pomogne drugima bez da tražite nešto za uzvrat. Iz tog razloga želimo da vas podsjetimo da sve što dajete od srca, uvijek će vam se vratiti na različite načine. Za vas, više nego izazov je jedan poziv: ostanite istrajni u vašoj dobroti i videćete kako će vaš život sve više da napreduje i bićete srećnija osoba iz dana u dan.

4. Strogi i metodični

Da imaš moto glasio bi: “stvari se rade dobro od prvog puta”. Ti si inteligentna, racionalna i veoma vrijedna osoba. Ne voliš improvizacije i iz tog razloga uvek se obavežeš da daš svoj maksimum i trudiš se da poštuješ pravila na najbolji mogući način. Tvoj primarni izazov je da razumiješ da je moguće da imaš prevelika očekivanja kada se radi o tvom poslu i da živiš u konstantnoj potrazi za savršenstvom, koja će te na kraju iscrpjeti. Prirodan si talenat, trudi se da radiš stvari dobro i svaki put bolje, ali ne dozvoli da te tvoja opsesija za savršenstvom prati i sprečava da uživaš danas u divnim plodovima tvoga rada.

5. Refleksivni i odlučni

Ti vrlo dobro znaš šta želiš da postigneš u životu i šta ti je sve potrebno kako bi to uspjeli. Kada nešto naumiš, radiš na tome bez odmora, sa ljubavlju, voljom i posvećenošću, dok ne ostvariš cilj, prelazeći sve prepreke. Tvoja ekstremna orijentisanost ka uspehu bi mogla da te učini pomalo bezosećajnom i udaljenom od drugih ljudi, i upravo tu leži tvoj veliki izazov. Seti se da smo svi učenici i učitelji. Nijedan susret nije slučajan, imaš nešto da naučiš od svake osobe koja dođe u tvoj život i imaš nešto da naučiš svaku osobu koja dođe u tvoj život. Kada ga razumeš, tvoj život će biti intenzivniji, a opet jednostavniji i srećniji.

6. Ekstrovertni i impulsivni

Ti si jedna vesela osoba, sa osobinom da prihvataš velike rizike i sa posebnim zanimanjem za sve nove avanture: putovanja, nove poslove, nova iskustva itd. Veoma dobro se uklapaš u razne priče i aktivnosti iako oni možda i nemaju veze jedno s drugim. Živiš život veoma intenzivno, a to je i razlog zbog koje možeš da imaš mnogo obaveza. Upravo tu se nalazi i tvoj izazov. Upravljaj bolje tvojim vremenom i energijom. Važno je da odrediš prioritete i da dobro organizuješ svoje vreme kako ne bi poslove ostavio neobavljenim. Kada to uspeš, dani će ti biti produktivniji i bio bi zadovoljniji.