ZVEZDAN DOHVATIO NOŽ – Neviđeni lom u Bijeloj kući, KAMERA SNIMILA stravične scene! Slavnić sa SJEČIVOM u ruci, slijede SANKCIJE?!

Sinoć, tokom emisije “pitanja novinara” Ana Ćurčić je i pred Zvezdanom Slavnićem otkrila sve što priča danima Zorici Marković o navodnom nasilničkom maltretiranju, koje je kako kaže doživljavala od Slavnića.

Zvezdan je žestoko reagovao na ove optućžbe te je iznio šokantne kontraoptužbe na račun Ćurčićeve.

Ana i Zvezdan su urlali jedno na drugo kada je Zvezdan otkrio da je navodno Ana varala svog tadašnjeg supruga sa kojim ima dvoje djece baš sa Slavnićem i to godinu dana. Potom je rekao da je Ana tukla svoju djecu, ali i svoju majku, nazivajući je šizofreničarkom.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Ana je na sve to vikala na njega da je nasilnik i provocirala ga da nastavi da priča.
Kamera je u cijelom tom haosu uhvatila Zvezdana u oabu kako uzima nož koji je bio na pultu, što je osvanulo na društvenim mrežama, gdje se apeluje produkciji da unesu plastični escajg, jer je navodno Zvezdan krenuo sa nožem ka Bijeloj kući:

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Kako se vidi na slici, Zvezdan uzima nešto sa pulta što djeluje kao sječivo. A podsjetimo, Miljan Vračević je takođe bio optužen da je imao nož u ruci dok se svađao sa Markom MMA i to isto u pabu.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Da li će produkcija sankcionisati ovo ponašanje, ostaje nam da saznamo…