ZVEZDAN SKOČIO NA STO, PA URLAO NA ANU “Shvati da sam ti ja jedini prijatelj!” Opšte rasulo u Bijeloj kući!

Kolaps!

Tokom emisije “Gledanje snimaka” nastao je opšti haos između Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Marko Janjušević Janjuš je iznio mišljenje o postupcima Zvezdana Slavnića sa Majom Marinković i Miljanom Popović, a zatim je Zvezdan Slavnić skočio na sto i urlao da dokaže Ani Ćurčić da je sve uradio za njeno dobro.

– Zvezdan pokazuje da li je neko Ani prijatelj. Ove žene su djevojke jedne ozbiljne dro*etine, koje Zadruga još nije videla. Moja prostitutka Gabrijela je za njih Monaliza. Ajde ova djeca od 19, 20 godina – rekao je Janjuš.

– Kome on kaže da je dro*a – viknula je Maja.

– Sve što je Miljana govorila, lagala je. Ona bi se je*ala sa Zvezdanom odmah, a govorila je kako je drugačija od svih – rekao je Janjuš.

 Ovo sam ja, ne glumim ništa. Ne znate vi šta mi je u glavi – rekla je Miljana.

 Ja zbog Zvezdana sa Anom nikad ne bih bio jako blizak – rekao je Janjuš.

– Funjarske fore – rekla je Marija.

– Maja 98 posto radi ovo Filipu, 1 posto jer bi se sa njim, i 1 posto jer joj prija. Anu nijedan normalan muškarac neće doći da grli,a ove djevojke znaju da mu je ovdje žena, a boli ih ku*ac. Zvezdan se sprda sa svima njima, nijedna nije neka sa kojom bi bio u ozbiljnoj vezi do kraja života – rekao je Janjuš.

– Šta bi se desilo da je neko sa Anom ovako – rekao je Mikica.

– To sa Anom ne bi moglo da se desi. Rekao si da mi je on pokazao da mi Miljana nije prijatelj, a po meni bi bilo okej da mi je sa strane najavio da će da mi pokaže ko su sve one. On je sad ovdje ušao, taj pogled njegov znači likovanje, eto ti na svu bol – rekla je Ana.

– Ne, djeteta mi mog. Rekao sam ti da ne treba tamo da ležiš. Ovo mi ide na ku*ac, šta god da joj kažem je likovanje. Pokazao sam ti zašto ležiš i da ti nije prijatelj. Shavti da sam ti ja jedini prijatelj. Da sam likovao otišao bih da je iz*ebem – rekao je Zvezdan.

– Što mi nisi rekao to? – pitala je Ana

Treba da budeš skroz u piz*i materini, a ne tamo. Ti meni nećeš da vjeruješ – rekao je Zvezdan.

Detaljnije u videu ispod: