ZVEZDAN SLAVNIĆ RIJEŠIO DA PROGOVORI O NOVOJ DJEVOJCI! Šuška se da je plavuša, a on otkrio SVE DETALJE! Ovo je prava istina

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno su ugostili Zvezdana Slavnića.

Foto: SD/ilustracija

Zvezdan je u svom prvom i jedinom gostovanju dotakao svih tema koje zanimaju milione gledalaca rijalitija “Zadrga” budući da se nije oglašavao nakon diskvalifikacije iz te sezone.
Pored toga što je konačno progovorio o raskidu sa Anđelom Đuričić, on je prokomentarisao i šok pomirenje Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Da li voliš Anđelu? – glasilo je pitanje voditeljka.

– Pa ne mogu da kažem da je volim, ali postoji neka emocija – bio je iskren Slavnić, pa progovorio o ulasku Ćurčićeve u rijaliti i izneo da je stava da on ne smatra da je izdao Anu, a i da je ona izdala njega.

– Pokušaj da se sada vratiš za crni sto i momenat kada na vratima ugledaš Anu Ćurčić, šta osećaš? – pitala je voditeljka.

Foto: Youtube printscreen/ Srbija Danas/Između dve vatre

– Izdaju! – odgovorio je on.

– Ona ne bi trebalo uopšte da razmišlja o meni, kao što ni ja ne razmišljam o njoj! Ja sam mogao ruku da dam da neće ući u Zadrugu! Sada, sa ove tačke gledišta smatram da je nisam izdao, jer me je ostavila mesec dana pre cele priče. – rekao je Zvezdan.

Zvezdan je pored aktuelnih tema o aferama koje su ispratile njegovo učešće u Zadruzi 6, prokomentarisao i šuškanja i medijske naslove da ima novu djevojku.

Foto: Youtube printscreen/ Srbija Danas/Između dve vatre

– Zvezdane, da li imaš novu devojku? – pitala je voditeljka.

Zvezdanov odgovor i celu emisiju pogledajte u videu ispod ovog teksta: