ZVEZDANOVA MAJKA POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!?: Ovaj čovjek je spasio u posljednjem trenutku, ovo su svi detalji!

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić u razgovoru sa Zoricom Marković otkrila je da je Zvezdanova majka, pokušala da je ubije.

Naime, Ana je sa pjevačicom razgovorala o odnosu sa Zvezdanom, a onda otkrila da njen sin nije znao mnoge stvari iz njihovom života, kao i da je spasio život Slavnićevoj majci.

– Ja moram da ti kažem da dosta ovih stvari moj sin nije znao, i mene to plaši. On je drugačiji od kćerke, mene to tek sada ubija. On je znao za stan i za kocku, ali nije znao za… Moja Zoko, moj sin je spasao njegovu majku kada je htjela da skoči da se ubije – govorila je Ana.

– Zoko, svega tu ima – rekla je ona.

– Ja sam nebitna, ja ću da se rvem s njima i to treba da se tebe tiče. To isključi – dala joj je savjet Markovićeva.

– Znači, kad tebe neko napada zbog mene ja treba da ćutim – rekla je Zorica.

– Lijepo ustaneš, mirno kažeš. Nema niko pravo da diriguje kako ćeš da se ponašaš po pitanju osjećanja, niko nema pravo osim tebe. Vjerujem da još nisi ispričala još 40 posto šta se dešavalo u tvom životu i šta se dešavalo i da li ćeš. I ja sam prošla kroz to, i svi su mi savjetovali, i kad sam prihvatila te savjete, pomuti me. Kasnije se kajem zašto sam poslušala. Ti si to prošla to, a ne ja. Ovdje se tvoj život cijepa, kida. Pomiriti se nećeš – nastavila je priči Zorica.

– O tome neću da pričam više – rekla je Ana koja je sigurna da nikada neće više biti sa Zvezdanom.

– Naravno da će tu biti savršeno, jer si uzela u život u svoje ruke i život svoje djece. Koliko god, stvorićeš svoj krov nad glavom. Koliki god ti je honorar, moći ćeš nešto da stvoriš za sebe – zaključila je Zorica.