3 HOSROSKOPSKA ZNAKA OSTVARIĆE SVE ŽELJE 11. JULA 2024: Danas je vaš sretan dan

3 HOSROSKOPSKA ZNAKA OSTVARIĆE SVE ŽELJE 11. JULA 2024: Danas je vaš sretan dan

Horoskop predviđa da će se 11. jula 2024. godine želje nekima ostvariti pred očima. Naime, 3 horoskopska znaka će tokom tranzita Venere u Lavu doživjeti magiju.

Ovan

Počeli ste od nemogućeg i shvatili da će vam se želja želi ostvariti ako je zasnovana na stvarnosti. Za vas je mnogo više zadovoljstvo da vidite da se ove stvari dešavaju zaista. Tokom tranzita Venere u Lavu u četvrtak, 11. jula, vidjećete kako vaši napori daju plod zato što ste vrijedno radili da vam se želje ostvare. Ono što ste stvorili jeste put za sreću. Od danas možete nastaviti da mislite o svojim snovima koliko god želite. Sve je savršeno u vašem svijetu.

Lav

Vaša sreća se manifestuje kao stvarnost 11. jula, pa danas možete stvoriti romantičan život o kojem ste oduvijek maštali. Niste pucali previsoko i znali ste da se nećete zadovoljiti mrvama, dali ste sebi obećanje da ćete naći nekoga na ovom svijetu ko je ljubazan, pun poštovanja, pun ljubavi i sa kim je lako biti… i to je ono što ćeš dobiti, Lave. Tranzit Venere u Lavu definitivno na vašoj strani. Zato što niste tražili nemoguće, dobićete moguće. Vaša želja za velikom ljubavlju se ostvaruje. Bićete srećni.

Djevica

Taman kad ste pomislili da vas univerzum potpuno ignoriše, dolazi ovaj tranzit da vam pokaže da se zaista radi o “sve dobre stvari dolaze onima koji čekaju”. U vašem slučaju, vaša isporuka je tu, a dobre stvari će uslediti uskoro. Na dobrom ste mjestu i osjećate se moćno kao da biste mogli da učinite da se stvari dogode samo dobro razmišljajući o nekoj temi. I pogodite šta? To je upravo ono što se dešava vama. Vaše namere su i realne i fantastične. Gledajte i uživajte.