6 GODINA NAKON SMRTI DONE ARES, STIGLO BOLNO SAZNANJE ZA JELENU KARLEUŠU! Ovo je pjevačica PISALA o njoj

Pjevačica Jelena Karleuša na stori priči svog Instagram naloga objavila je veoma emotivnu objavu posvećenu pokojnoj koleginici Doni Ares koja je na današnji dan, 2. oktobra, prije šest godina izgubila životnu bitku.

Naime, Jelena je prvo objavila Doninu fotografiju i posvetila emotivne riječi jednoj od malobrojnih prijatelja koje je imala sa estrade.

– Inače, na današnji dan bitku sa kancerom izgubila je jedna divna žena, veliki umjetnik i borac, Dona Ares. Zauvijek u našim srcima…

Karleuša je zatim objavila i skrinšot Donine stare objave, koju su joj poslali njeni fanovi – a riječi pokojne koleginice malo je reći da su ganule Jelenu.

– Ovo su mi unhappy poslali njeni fanovi…. Ovo nikada nisam ni vidjela. Ne znam ni sta bih rekla… Ovo cu shvatiti kao motivacijuu da se borim u ovom svijetu kao lav.

Jelena Karleuša
Podsjetimo, prošlo je šest godina od smrti pjevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares.

Njena majka Ajka Kolaković Caušević je u bolnoj ispovijesti za bosanske medije pričala o kćerki i uspomeni na nju i o najtežim danima svoga života. Kako kaže, bol za kćerkom nikada neće prestati.

Ajka Kolaković, Dona Ares

– U ovih šest tužnih godina sam prošla sve moguće psihičke faze… Jednostavno nema riječi da se opiše ta tuga i ne daj Bože nijednom roditelju da doživi takvu bol i tugu – kaže njena majka, koja navodi da joj je promjena sredine dosta pomogla.

– Bila sam dvije i po godine u Švajcarskoj i to mi je djelimično pomoglo. Promjena sredine, novi ljudi, šetnje, parkovi, šume, mir, tišina, obilazak mnogih gradovi… Ali to je samo dio tzv. terapije, jer izgledaš kao normalna, a „podijeljena“ si ličnost, izgledaš normalno, a nisi normalan – iskrena je Ajka.

Kurir.rs