99-GODIŠNJI DEDO SE RAZVODI OD NANE (96), a razlog je bizaran: ZABEZEKNUT ĆETE SE KAD ČUJETE

Ovu godinu su do sada definitivno obilježili razvodi. Krenulo je sve sa rijalitijem “Ti meni, ja tebi” snimanim u sudnici između Džonija Depa i Amber Herd, a završilo se time što je Pike prevario Šakiru sa tamo nekom klinkom.

Dikaprijo i njegov kompleks “under 25” se trude da izbiju na prvo mjesto po bizarnosti u ljubavnim i bračnim odnosima, a onda svima slavu pomute skoro pa 100-godišnji anonimni baba i deda iz Italije.

Naime, 99-godišnji Italijan podneo je zahtjev za razvod od svoje 96-godišnje supruge nakon 77 godina zajedničkog života, a sve zbog toga što je pronašao dokaze koji svjedoče o aferi njegove drage koju je imala prije 60 godina.

Pronašao pisma u komodi

Čovjek, koji je u sudskim dokumentima identifikovan kao Antonio C. pronašao je ljubavna pisma koja su razmenjivali njegova supruga i njen bivši ljubavnik u staroj komodi nekoliko dana pre Božića, a priča je tek sada dospjela u javnost, prenosi “abcnews”.

On se suočio se sa svojom ženom, Rosom C., koja je navodno priznala aferu, i pokušala da ga ubijedi da ne odustaje od njihovog braka.

Međutim, uprkos tome što su proveli osam decenija u zajednici, prezreni Antonio C. je nastavio sa procesom brakorazvodne parnice.

U dugom braku dobili su petoro djece, dvanaestoro unučadi i jedno praunuče, navodi se dalje.

Porijeklom su sa Sardinije, Antonio C. je navodno upoznao Rozu C. 1930-ih dok je služio kao deo italijanskih karabinjera – oružanih snaga – u njenom rodnom Napulju.

Italijanska štampa je ukazivala na južnjačku krv para kao “okidač” raskida.

Kada se razvod Antonija i Roze C. završi, oni će postati najstariji razvedeni par i preuzće počasnu titulu od Britanaca Bertieja i Džesi Vud, 98-godišnjaka, koji su se razveli 2009. godine nakon 36 godina braka.

Autopijac.com