AKO MUŠKARAC KOD VAS NE PRIHVATA OVE 3 STVARI, ON VAS ZAPRAVO NE VOLI:

Ne živite u zabludi, zaslužujete mnogo više od toksičnog odnosa! Ako muškarac ne prihvata kod vas 3 stvari, to nije prava ljubav…

Usvakom odnosu je neophodno pronaći kompromis, ali postoje i granice u ljubavi koje ne smijemo da pređemo. Ljubav ne treba da bude žrtvovanje sebe zarad drugih, već međusobna podrška i motivacija na razvoj, predivan osjećaj da nekome pripadate baš takvi kakvi jeste, kao i on vama. Nikada u vezu ne dozvolite da izgubite sebe, a ako osoba od vas traži da se potpuno promijenite, to znači da ne voli vas, već viziju o vama koju je stvorila u svojoj glavi.

Ako muškarac ne prihvata kod vas ove 3 stvari, on vas zapravo i ne voli iskreno:

1. Vaši lični ciljevi – Parovi mogu imati mnogo zajedničkih ciljeva, od toga kako da vaspitaju svoju djecu do toga kako izgleda njihov odmor iz snova. Ovo je odlično, ali i vaši lični ciljevi takođe treba da imaju mjesta. Ako sanjate da steknete drugu diplomu ili da pokrenete sopstveni biznis, nastavite da se trudite za to. I vaš partner bi vas u tome trebao podržati. Imati lične ciljeve nije sebično, to će koristiti ne samo vama, već i vašoj vezi.

2. Vaš karakter – Muškarci takođe imaju svoju listu kvaliteta koje žele da vide u ženi. A neki ljudi često upoređuju svoju djevojku sa nekom bivšom i traže u vama osobine koje nisu dio vašeg karaktera. Kada muškarac kaže da vas voli, ali želi da vas potpuno promijeni, onda to uopšte nije ljubav. Parovi treba da motivišu jedni druge da se promjene, ali to treba da bude pod inspiracijom, a ne pod pritiskom. Uvijek treba da budete svoji!

3. Vaše prijatelje i porodicu – To ne znači da on mora postati najbolji prijatelj sa vašim ljudima, ali ako vas voli, treba da ih prihvati i poštuje. Osobe koje su vam drage treba i vaš partner treba d aimaju konekciju koja neće naruštiti nijedan odnos. Sa druge strane, ako želi da vas izoluje od prijatelja i porodice, to je igra manipulatora i crvena zastavica da upadate u toksičnu vezu.

Izvor: Sensa