ALEKS RAZOČARANA DEJANOVIM PONAŠANJEM- RASKID U NAJAVI: Otkrila da nemaju zajedničku budućnost (VIDEO)

Aleksandra Nikolić nastavila je da razgovara sa Ivanom Marinkovićem o planovima za budućnost koje ima sa Dejanom Dragojevićem.

Vi ste ušli bez cilja – rekao je Ivan.

Nije baš tako. Nikad nisam upoznala osobu poput Dejana, da ne planira neke stvari baš tako i da sprovodi u djelu. U smislu sve što mi je pričao da nećemo, sve je napolju uradio drugačije. Ja vjerujem da on mene neće da ostavi – govorila je Aleks.

Ja da vjerujem da je tako nikad ne bih bio na strani ljubavi, nego bih gazio. Ja njega poznajem, znam šta je prošao, ali sve činjenice me vuku i plus me nervira što niste imali plan. Ako kažeš da je on tip koji ne voli da planira, a sve sprovede u djelu, još bolje – pričao je Marinković.

Ne da bi on kupio stan gdje bismo bili, ali bi…. Ustvari više ni ne znam. On planira da bude sa mnom, ali nijedne sekunde nismo došli na priču šta poslije. Ja da se pitam stalno bih potencirala, ali njega kapiram on ne trpi pritisak i jako je čudna osoba – govorila je Aleks.
Ja gledam kroz sebe, mi smo pričali gdje ćemo. Nisam ja kao muškarac mogao da kažem: “Idi kući, pa ćemo da vidimo”. Mi smo prvu noć imali pare i spavali smo u hotelu. Posleij je bio stan na dan, ali nisam je poslao kući i kao idem, pa ćemo da se vidimo. Ako kažeš da on ima drugačiji sistem planiranja, onda još bolje – pričao je Marinković.

Problem je što ne znam šta da pčekujem, Ja sam sigurna da me voli i da me ne bi ostavio – istakla je Aleks.

Ne treba da očekuješ pomoć ovdej. Razmisli o kritikama i napravi svoj stav da se odbraniš i odviješ napad. Tebi tvoje riječi idu na štetu, danas bi bilo bolje da si šutila – posavjetovao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Izvor:Kurir