BOJI SE CAREVOG ULASKA: Bilal svjestan da je

Trese se kao štap

Maja Marinković govorila je o provokacijama koje je uputila Bilalu Brajloviću kroz pjesme i imena za djecu.

– Pušim ponekad samo da se smirim, Taki ne brini. Ne bih baš pristao da stalno bockam i provociram Bialla, u redu, znao sam to kad sam uhvatio pogled, ali ne u zadnje vrijeme. Te pjesme nisu zlonamjerne – rekla je Maja.

– Ona pjeva pjesme, on ima se*s sa drugom – rekla je Jelena.

– Uvijek pjevam one pjesme koje volim, dobro, on se iznejrvira, ali stvarno sam izgubio želju da se svađam. Ne radim ništa namjerno, jer da radim, radila bih koliko mogu – rekla je Maja.

– Nije nepristojno kćerku zvati Maša – rekla je Ivana.

– Svako ima pravo na svoje mišljenje. Volim to ime, volim te pjesme, a na kraju će se ispostaviti da volim Janjuša. Bilo bi ludo razmišljati o Janjušu nakon onoga što mi se dogodilo. Kad se iznerjviram, mogu da kažem “pa, vidjećeš, aha, aha, vidim te”, ali da ne povrijedim bivše sa kojima sam ukrstila svaku emociju koju sam imala – rekla je Maja.

– Bio sam umoran od provokacija i svega. Ja sam pun govana – rekao je Bilal Matoroj, koji se ubacio.

– Je li to ljubav u stvarnosti?! Sanja i ja nismo htjele da napustimo rijaliti – rekla je Matora.

– Jesi li uredu? – upitala je Ivana

– Nisam, videćemo. Volim je najviše, nevjerovatno je koliko je volim – rekao je Bilal.

– Ne želim da ispadnem vještica, znam šta ga muči. Tako ne priča neko ko voli. Odgovorite na njeno pitanje – rekla je Maja.

– Zar ne želiš bebu sa Majom? – upitala je Ivana

– Kakva beba. Nisam išao do auta, ja ponekad Taki, neće doći do toga. Volimo se, ali još je rano, što ne znači da neće doći u budućnosti. Malo smo se našalili i to je to, ne radimo na tome – rekla je Maja.

– Niko ne može osporiti moju ljubav. Vjerovaću joj, ali naravno ne mogu da vjerujem da je toliko zaljubljena, vara me, radi to za pjesme, milion primjera. Uopšte nije bio problem, ima nešto skroz lijevo – rekao je Bilal.

– Plašite li se da će car ući? – upitala je Ivana

– Da. Ne mogu sad, iako mi kaže da ćemo biti zajedno do kraja svega i ovoga, a poslije toga ne mogu vjerovati da neće biti ništa. Poslednji put su se vidjeli dvije nedjelje prije rijalitija i raskinuli preko telefona. Ako ona gaji neka osjećanja prema njemu, to samo ona može da kaže, ne znam, ali sam siguran u sebe. Ne znam da li je sigurna u našu vezu. Kada sve živo stavite, nastaje problem – rekao je Bilal.

– Ne gajim netrpeljivost prema bilo kome, niti ću reći nešto loše. Imam i dečka u kojeg sam zaljubljena i on je uplašen jer zna da sam osvetoljubiva zbog stvari koje mi je uradio i istina je, on zna kako ja mislim. U početku je bila šala, ali ja sam se zaljubio. Znam da on gaji samo osjećanja prema meni, ali ne bih voljela da vidim situaciju koja mi ne odgovara, da bi ikada više pomislio da me povredi, jer kad roletne padnu na mene… – rekla je Maja .

– Crni snijeg – rekla je Ivana.

Autopijac.rs