DALILA DOŽIVJELA PONIŽENJE U SVOJOJ PRVOJ EMISIJI: Jovana Jeremić je spustila – nizak udarac u samom startu

Gore društvene mreže!

Dalila Dragojević je nekoliko puta u “Zadruzi” izjavila da želi da se okuša u ulozi voditeljke. Sada joj se ta želja ostvarila i dobila je svoju autorsku emisiju na televiziji “Hype” koja se zove “Dali sa Dalila”.

Dalila Dragojević, Jovana Jeremić

Njen prvi gost bila je voditeljka Jovana Jeremić. Njih dvoje su pričali o razvodu, a Jovana je otkrila kakvi su njeni trenutni stavovi o ljubavi i šta muškarac mora da ima da bi osvojio njeno srce.

– Dobrodošli. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu i nadam se da ćete mi biti od pomoći kao i drugima i da ću imati istu gledanost kao i vi Jovana – rekla je Dalila.

– Da vidimo – kroz smijeh je rekla Jovana.

Dalila Dragojević
– Pripremila sam vam razna pitanja i vjerujem da ćete biti iskreni kao što ste bili u svim ostalim emisijama i bez dlake na jeziku – rekla je Dragojevićka.

Nakon Jovanine reakcije, društvenim mrežama su počeli da kruže komentari da Jeremić želi da ponizi Dalilu jer joj se smijala poslije izjave o gledanosti. Ipak, možda voditeljki to nije bila namjera, ali joj je nešto drugo izmamilo osmijeh na lice.

Nema sumnje da mnoge zanima kako će se Delila snaći u ulozi voditelja. Postigla je veliki uspjeh, s obzirom da je za manje od 24 sata njenu prvu emisiju na Jutjubu pogledalo skoro 200 hiljada ljudi.

Kako je izgledala Delilahin šou pogledajte u videu ispod:

PODIJELI
Autopijac.rs