DEČKO MI JE REKAO DA mi je spremio iznenađenje za NOVU GODINU! Kad sam vidjela sliku gdje me vodi POČELA SAM PLAKATI OD MUKE, PREKID ODMAH!

DEČKO MI JE REKAO DA mi je spremio iznenađenje za NOVU GODINU! Kad sam vidjela sliku gdje me vodi POČELA SAM PLAKATI OD MUKE, PREKID ODMAH!

DEČKO MI JE REKAO DA mi je spremio iznenađenje za NOVU GODINU!

Kad sam vidjela sliku gdje me vodi POČELA SAM PLAKATI OD MUKE, PREKID ODMAH!

BONUS

Jednu večer vodila sam teške razgovore s dečkom, on je rekao kako nam ne ide i da bi bilo najbolje da prekinemo. Ja sam se željela i dalje truditi, no naučila sam nikoga ne moliti i prihvatila situaciju. Nije mi to najbolje sjelo, no život ide dalje. Sutradan sam na poslu to u poruci prepričala prijateljici koja je to jedva prokomentirala, a zatim me počela obasipati porukama o planovima za vjenčanje sa svojim dečkom, planovima za njihov zajednički život, njihovoj vezi… Kako sam bila na poslu nisam mogla odmah odgovarati pa se znalo zaredati i po 20 poruka zaredom. Osjećala sam se pomalo jadno zbog onoga što se dogodilo večer prije i mislim da je stvarno bilo neumjesno od nje baš u tom trenutku govoriti o svom vjenčanju. Mogla je to ostaviti za sljedeći dan. To sam joj zamjerila.

Moja sestričina od 4 god, je rekla mojoj ženi da nije lepa, jer nema kosu. Inače supruga je pobedila karcinom dojke, oporavlja se, hvala Bogu. Svestan sam da dete nije krivo, ali taj bol u njenim očima u tom trenutku me je jako zaboleo, kao da mi je neko zabio nož u srce. Ona je jako hrabra osoba, moja lavica, borac, najdivnije i najlepše stvorenje koje hoda planetom. Bilo je trenutaka kad smo oboje posustali, psihički pucali, ali smo se izborili. E,voli te tvoj kako ti kažeš “vragolast frajer”.