GUDELJ SE PONOVO OGLASIO NAKON TUŽNIH VIJESTI: Javno saopštio ovo

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su podijelili vijesti da će uskoro postati roditelji i da pjevačica čeka djevojčicu, međutim, nažalost, trudnoća je prekinuta, o čemu je on sinoć obavijestio javnost.

Anastasija Ražnatović je svoj profil na Instagramu ugasila, pa se potpuno povukla iz javnosti, želeći da težak interval provede sa Nemanjom Gudeljem i uz podršku najbližih, a on se danas oglasio na društvenim mrežama i u više objava zahvalio obožavateljima na podršci poslije saopštavanja tužne vijesti.

– Hvala vam! – napisao je u jednoj od objava, dok na drugim vidimo poruke podrške i njega sa kolegama.

– Podijelili smo sa vama lijepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vijesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumijevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobijediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Anastasijino posljednje oglašavanje bilo je prije nekoliko dana, kada je slavila rođendan. Anastasija je tad okačila niz storija, gdje su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Jedan snimak ju je posebno dirnuo, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila djevojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Uz video dodala je emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

(blic.rs)