IGOR ODUSTAO NA PITANJU ZA 250.000 KUNA: Da li vi znate odgovor?

Uprvoj epizodi kviza Tko želi biti milijunaš? 2021. godine otvoreno je pitanje za 250 hiljada kuna.

Igor Lovrin iz Bilja, koji je svoj pohod do miliuna nastavio iz prošle epizode, sjajno je otvorio emisiju. Zapeo je na pitanju za 125 hiljada kuna, na kojem je potrošio dva jokera, no zahvaljujući drugom, jokeru zovi, tačno je odgovorio i otvorio pitanje za 250 hiljada kuna.

Biste li vi znali odgovor?

Igor je odustao te osvojio 125 hiljada kuna.

Tačan odgovor je 1000 godina.

BONUS

2020.godina jedna od onih koja me je naučila zivotu. Počela mi je tako što sam prskalicom za vatromet zapalio tepih, onda me je naučila da te voljene osobe nekad napuštaju bez nekog razloga.. Usput me je i devojka sa kojom sam bio 4godine ostavila i rekla mi volim te😂 i to na moj rođendan raskinula, pored toga posao zbog korone je išao očajno i ako sam mali privatnik, drugari su me izdali za koje sam mislio da su mi braća na kraju su mi i auto ukrali i polupali a isti ti moji drugari su se smejali i sprdali sa mojom mukom.. Naučila me je da koliko god da je teško i koliko god da padneš moraš da ustaneš opet i opet i opet i da veruješ u sebe kako ćeš sve izgurati kako ćeš uspeti i na kraju svim ljudima bi ovakva godina bila očajna a meni je otvorila put i velike planove koji se ostvaruju za naredni priod čak i ta devojka kad bolje razmislim uopšte me nije zaslužila. Toliko mi je zapravo drago jer mi je dala snage i želje kao ništa u životu i naučila šta je život.

Nije mi jasno zašto su ženske dlake u većini slučajeva pokazatelj nehigijene, a muške su kao muževne. Isto i za zaštitu, teško im je da stave kondom a žene imaju sto sredstava, neka izgledaju kao sprave za mučenje, a neka mogu da naprave haos od hormona. Da ne pominjem razliku između muškarca i žene koja voli seks. Stvarno nije fer, blago rečeno.

Jednu večer vodila sam teške razgovore s dečkom, on je rekao kako nam ne ide i da bi bilo najbolje da prekinemo. Ja sam se željela i dalje truditi, no naučila sam nikoga ne moliti i prihvatila situaciju. Nije mi to najbolje sjelo, no život ide dalje. Sutradan sam na poslu to u poruci prepričala prijateljici koja je to jedva prokomentirala, a zatim me počela obasipati porukama o planovima za vjenčanje sa svojim dečkom, planovima za njihov zajednički život, njihovoj vezi… Kako sam bila na poslu nisam mogla odmah odgovarati pa se znalo zaredati i po 20 poruka zaredom. Osjećala sam se pomalo jadno zbog onoga što se dogodilo večer prije i mislim da je stvarno bilo neumjesno od nje baš u tom trenutku govoriti o svom vjenčanju. Mogla je to ostaviti za sljedeći dan. To sam joj zamjerila.