IMALA SAM 150 KILA, A ONDA SAM PITALA STRINU IZ AUSTRALIJE DA MI POSUDI PARE: Operisala sam želudac, trenirala i SMRŠALA 70 KILA, evo kako sad izgledam

IMALA SAM 150 KILA, A ONDA SAM PITALA STRINU IZ AUSTRALIJE DA MI POSUDI PARE:

Operisala sam želudac, trenirala i SMRŠALA 70 KILA, evo kako sad izgledam

BONUS

Samohrana sam majka, nemam oca ni majku, oboje su mrtvi. Nemam kuću na kiriji sam. Zaposlena sam u javnoj ustanovi gdje već četvrti mjesec ne primam platu, nit mi ima ko pomoći niti mogu naći drugog posla. Gazda zna situaciju i neće da mi uzme jedini krov nad glavom koji imam, otac dijete od rođenja nije vidio, a sada su mu 4 godine. Zovem koga stignem da čistim bilo šta da djetetu obezbjedim bar hranu, već četvrtu noć posle ponoći idem da kradem drva da bih ujutro mogla ugrijati svoje dijete, pišem ovo jer mislim da me izdaje snaga i da padam u depresiju od tuge i žalosti koja je u mojoj duši, i da znate koliko ste sretni kad redovno imate jesti i toplu sobu..

Ego je presudio i prekinuli smo, godinu dana nakon toga još uvek je volim, znam da je slobodna i znam da je ovo obostrano, jutros sam joj poslao tortu i cveće za rođendan sa porukom, samo je uzvratila smsom volim i ja još tebe, večeras idem na večeru kod nje. Osećam se kao klinac od 15 pred prvi sastanak sa curom, adrenalin na maksimumu iako sam duplo stariji od tih 15 (hehe). Držite fige da uspe, jer ceo dan samo razmišljam o njoj i ne mogu ništa drugo raditi, pa čak i poslovne obaveze odlažem ali ako nam uspe biću najsrećniji čovek na svetu.

Ako jednoga dana budem imao svoju firmu obećao sam sebi da ću svojim radnicama davati 1 do 3 slobodna dana mesečno kako ne bi morale da dolaze na posao sa menstrualnim bolovima. Neće morati da uzmu ako im ne treba, bilo bi im plaćeno ali i ja bih pazio kada uzimaju čisto da ne naprave budalu od mene. Na ovo sam se odlučio jer sam se dovoljno nagledao i naslušao žena koje se na poslu savijaju od bolova.