Jelena Marinković NAPUSTILA Bijelu kuću: Nakon SKANDALA sa Urošem, više nije mogla da izdrži

Jelena Marinković NAPUSTILA Bijelu kuću: Nakon SKANDALA sa Urošem, više nije mogla da izdrži

Svi su se šokirali nakon odluke koja je hitno donijeta.

Takmičari “Elite” su danas dobili priliku da gledaju svoje uspomene, a prvi snimak koji je pušten bio je klip Uroša Rajačića.

Uroš je gledao svoje slike iz djetinjstva, uspomene iz privatnog života i sa “Elitovizije”, kao i odnose sa pojedinim učesnicama, poput Jovane Cvijanović i Jelene Marinković.

– Mama me snimala kako pevam, ne mogu da verujem da je to poslala. Sve te devojke su bile tu, nema tu šta. Opet ću reći ovo za njih, pokušao sam da ih spasim. Smatram da sam kriv – rekao je Uroš.

– Majmune, govorio si kako ja lažem – ubacila se Bojana Pavlović.

– Štitio sam je, nisam ništa spominjao, niti bih. Kad je došla ta situacija, rekao sam da neću moći da slažem. Razmišljao sam da će ovo da se završi, želeo sam da spasim nju, a i njega. On ima pravo da govori šta hoće, povređen je – rekao je Rajačić.

– Gledali ste ga svi kao budalu, pušite mi ok*rac. Bojana, ti si mi nameštala priču, a ja nisam ni znao. Pokazali su kakvi su prijatelji – rekao je Marko Đedović.

– Jelena nije kriva, niti Pirat, po tebi – dobacila je Bojana.

– Ovo je devojka koja je uništila porodicu – rekao je Uroš.

– Što nisi priznao da je flert, kad sam to rekla? P*čka si – odbrusila je Pavlovićeva.

– Ona nije ispravna u ovoj situaciji, niko nije. Neka kaže kako jeste – rekao je Uroš, a Jelena je napustila Bijelu kuću.

– Trebalo je već da staneš uz Jelenu, a ne da čekaš da ti prizna emocije. Nije zaljubljen, ali staće kao muški uz nju – rekao je Ivan.

Ivan nije želeo decu
Marinković već ima dvoje djece o kojima ne brine redovno. Riječ je o kćerki koju ima sa Gocom Tržan i Željkom koga je dobio sa Miljanom Kulić. Stoga nije želio još jedno dijete sa Jelenom.

– Htela sam dete sa Ivanom, on niej hteo – ispričala je jelena Milanu Miloševiću.

– Da li misliš da je sasvim okej da kažeš da jesi to uradila, ti si nazvala vaš život bednim i da želiš dete, da je on taj koji ne želi dete? Šta je probelm bio tebi da presečeš to? -rekao je Milan.

– Nisam ništa čekala da se desi, nije me inetersovalo da li će mi se desiti neko u mother životu.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

(SD)