LEPI MIĆA NE VJERUJE U LJUBAV ALEKS I DEJANA: Sasuo joj sve u lice, pa priznao da ne vidi BUDUČNOST njihove veze (VIDEO)

Lepi Mića sljedeći veliki budžet dao je Aleksandri Nikolić.

Djevojka koju poznajem dugo godina, majka njena je moj prijatelj. To je djevojka koja mene nikad nije slušala, a kad se Zadruga” završi kaže: “Mićo, bio si sve u pravu”. Njen peti ili četvrti učazak u “Zadrugu” je konačan da pokaže svoju ličnost i eleminiše neke priče. O njoj je ovdje pričano svašta, povezivana je sa svim i svačim. U seijalu iza nas ušla je u ozbilju vezu, on se razveo i to je veza koja niko nije davao panse. Nisam davao šanse ni ja, i dalje ne dajem šanse toj vezi. Da li će ona naći ovdje vezu, to je njen izbor. Ja ću kao roditelj da joj dam savjet, ostali radi sama. Sama pala, sama se ubila. Uvijek si mi bila draga, ali me nikad nisi slušala. Hoću da me bar nekad poslušaš – pričao je Mića.

Hoću Mićo, hvala – rekla je ona.

Veljko je neko ko je meni privukao pažnju i jedan si dobar dečko. Ne znam stvari o tebi, ali znam ljude sa kojima se poznaješ. O tebi imam imam najbolje mišljenje i u ime toga dajem ti veliki budžet – rekao je Mića.

Hvala, Mićo – rekao je Veljko.

Pogledajte video OVDJE

Izvor: Pink.rs

Autopijac.com