MARKO IZGORIO ČIM JE ANITA SPOMENULA STANIJU, Pred svima je odmah “postavio na mjesto”, u Zadruzi potpuni HAOS (VIDEO)

U toku je emisija “Izbor potrčka”. Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu oko “Izbora za Miss i Mistera”. Milan je dao reč Urošu Ćertiću.

Marko Marković je realno najljepši frajer koji je ušao, cijela kuća bruji da je novinarima dala prepiske. Kako on njoj može da vjeruje? Zato je ljudi ne vole. Ne, jer je najljepša, nego jer joj ne vjeruju. Ja nju savjetujem da priča, juri za njim, ako neće imaj ponosa. To je vrhunac izdaje. To što si uradila, ne bih bio u istoj sobi sa tobom, a ne u krevetu – govorio je Uroš.

Da li smeta njena ljepota? – pitao je Milan Milošević.

Postoji ženska sujeta, smeta ljepota, ali najviše smeta što svi znaju i misle da ona taktizira.

Čovjek već sumnja, ona priča šta će ako Stanija uđe – govorio je Ćertić.

On je rekao da je htio da potpiše jer je Stanija našla dečka u Americi – rekla je Anita.

Nemoj da lupaš ako ne znaš. Ko je tebi to rekao? – pitao je Marko.

Milane, to se ne radi – dodao je Ćertić.

Je l’ si ti normalna budalo jedna? Ovo mene iz takta izbaci

I mene isto nešto iz takta izbaci – poručila je ona

Kriva je što je dozvolila to da kaže. Govor tijela kaže nekad više, a očito je da nas nisi ubedila. Ona kaže da je znala za Staniju, a hoće sa njim u vezu – govorio je Mića.

Meni je rečeno da on nije htio zbog nje. Ja nisam znala da će on da uđe i da ću praviti priču sa njim. Nikad mi nisi potvrdio da ulaziš 100%, prepiska koju sam dala nije o tome – pričala je Anita.

Marko, da li je znala da ulaziš u “Zadrugu”? – pitao je Mića.

Mislim da je znala. Ona je dan, dva prije mog ulaska rekla: “Ne brini, znam ja sve”. Ovo je smiješna priča za Stnaiju i momka – dodao je Marko.

Ja bih samo da se osvrnem na komentar od Aleks da je svaka ljubomorna zbog Marka, ja nisam. Ja nisam ljubomorna ni zbog Marka, ni na njenu lepotu. Ja sam bila korektna i čestitala joj – rekla je Miljana Popović.

Niko neće da se zabavlja sa Cvetom, a bira Cvetu za Miss… Malo je to… – rekao je Mića.

Marko je ispao divan, izvrnuo je kutije i podelio. Ja sam čula da je podelila prepiske unapred medijima, to je jedino negativno što sam ja rekla o njoj, danas. Nisam sujetna, čestitam joj na pobedi. Nisam ljubomorna na njenu lepotu i potencijalnu vezu sa ovim dečkom – nastavila je Miljana.

Detaljnije pogledajte OVDJE

Izvor: Pink.rs

Autopijac.com