MILAN POKUŠAO SPRIJEČITI HAOS – BUGARIN GA NAPAO: Cijela kuća skočila na noge

Haos!

Nakon što je pušten snimak na kojem su zadrugari razgovarali sa Majom Marinković i tom prilikom ugovarali njenu svadbu sa Emilom Kamenovim. Voditelj Milan Milošević je podigao aktere kako bi prokomentarisali sve.

Mi smo sve dogovorili, svi u svojim nošnjama, prava SFRJ – rekao je Miljan.

Kum nije dugme, pravimo veliku svadbu na njegov rođendan – rekao je Kristijan.

– Je l bi voljela da imaš svadbu Majo? – upitao je Milan.

– Voljela bih – odgovorila je Maja.

– Na tik toku kada on i Janjuš imali meč, slaće se lavovi – rekao je Miljan.

– Već je sve završeno, pripremljeno, samo oni da kažu da. Ja sam pričao sa njim on je želio da izađe odavde. On je zgotivo Maju, a on se uvrijedio jer je ona brzo odgovorila i to mu nije prijalo. Sviđa mu se Maja, lijepo mu je. – rekao je Zvezdan.

– Ako vi stvarno to podržavate, to nije u redu, vi mu niste prijatelji. To izuzetno nije normalno, ja ću te posavjetovati da paziš kojom glavom razmišljaš – rekao je Smiljić.

– On odobravlja MIljanu tako da priča sa njim, a pored Maje je sretan, a napao je Aleksandru zbog Maje, bez ikakvog razloga. Moram da kažem da on radi šta on želi – rekoa je Mića.

– Ja to razumijem da to nije dobro, ali to je zezanje – rekao je Emil.

– Nas dvoje smo malo dana porazgovarali. On ne voli monotone žene, on voli akciju. Maja mu prija, on voli da je u njenom društvu. E sada kod kuće ima ženu i dijete, on mora da paze – rekla je Marina.

U jednom momentu je nastao sukob između MIljana Vračevića koji je Emila Kamenova nagovarao da napadne Lepog Miću. Voditelj je upozorio Miljana da to ne radi, ali Mića je krenuo žestoko da komentariše.