ODMAH POSLIJE NAPADA NA ALEKS! Dejan Dragojević se oglasio, javno UDARIO NA GOLUBOVIĆA: OTKRIO NJEGOVU TAJNU, sad će tek biti haos

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone “Zadruge”, oglasio se povodom optužbi i uvreda koje je u aktuelnoj šestoj sezoni, tokom svađe s njegovom devojkom Aleksandrom Nikolić, iznio Kristijan Golubović.

– Pokušavam da gledam, ali slabo, pošto sam ekstrtemno nervozan i ne mogu da ćutim. Vidim da me je Kristijan ogovarao, da se svađao sa Aleksandrom. To me nije nešto iznerviralo, jer znam da ona može da se svađa u nedogled – počeo je Dejan, a potom nastavio:

– Što se mene tiče, razmišljao sam da li da odgovorim na ovu prozivku jer je on vjernik, a dirati ljude u vjeri mi nije nešto čime bih mogao da se pohvali. Ali, sjetio sam se kako je on u vjeri – ulazio je u crkvu kada je sakrivao drogu, kada mu je trebao štek. Tada je crkvu koristio kao skladište, gdje je to gurao samo Bog zna. Pritom je mamu svoju strpao u zatvor, jer je drogu stavljao kod nje u stan. Ja sam iz Veternika, seljak, najgori, ovakav-onakav, p*čka… Ali, druže, pričaš o mangupstvu, a poturio si kevu da ti čuva drogu, nemoj me zaj*bavati – rekao je Dejan i dodao:

– Ovdje stavljam tačku na ovu temu. Vjernik, narkoman, zloupotrebio je vjeru time što je sakrio drogu u crkvi. Ne može da priča ni o čemu, jer je poturio drogu majci. Što se mene tiče, narkomanska posla, sitan diler me ne interesuje. Nema pas za šta da ga ujede, cicija, nosi sve lažne stvari. Što se mene tiče, vidimo se nikad, rekao je Dejan, prenosi Pink.rs.

Autopijac.rs