OGLASILA SE ŽENA EMILA BUGARINA NAKON ŠTO JE ON POLJUBIO MAJU: Nije joj lako, evo šta je poručila

Nije joj lako, ali i dalje podržava muža.

Iveta Talazova, supruga učesnika “Zadruge” Emila Kamenova iz Bugarske, oglasila se za Pink.rs povodom novonastalih dešavanja između njenog muža i kontroverzne Maje Marinković.

Maja i Emil su sve prisniji. Sinoć su otišli korak dalje, pao je i poljubac u obraz. Je l’ ti smeta to?

– Kako da komentarišem poljubac? Toliko je ljudi u kući, u jednom trenutku će svi početi da se ljube, to je sve normalno.

Da, ali nije poljubio Lepog Miću, nego baš Maju Marinković, od koje se ne odvaja.

A ko je Maja Marinković?! Je l’ ona neka zvijezda poznata? Ona je meni jedino poznata po tome što ima se*s u “Zadruzi” sa oženjenim muškarcima!

Ako kažeš da je Maja zvijezda jer ima se*s sa oženjenim muškarcima u rijaltiju, plašiš li se da bi mogla da postane balkanska zvijezda ukoliko bi ga imala sa tvojim mužem, koji je iz Bugarske?

-Ne plašim se, objasniću i zašto. Čitala sam kod vas, Majin otac je rekao da Emil očigledno nema … sa svojom ženom, pa zato juri njegovu ćerku Maju, da sa njom ima … Ako je za nju to okej, ako joj je cilj da uđe u kuću da ima … sa oženjenim muškarcem, da rasturi još jedan brak, to je njena stvar. Ja, koliko znam, Emil je tamo ušao sa drugim ciljem. A balkanska zvijezda može da postane, ali samo s.s-balkanska zvijezda! Ako se ta devojka ponosi time… Iskreno, za mene to nije ispravno.

Taki, njen otac, kaže da ne smatra da ste ti i Emil u braku, jer niste zvanično vjenčani. Maji je to, takođe, olakšavajuća okolnost, već razmišlja o tome da se s tvojim mužem vjenča u crkvi.

Je l’ brak važan da bi jedna porodica funkcionisala i opstala?! Pitanje za Takija jeste da li mu se ćerka udala do sada? Da li mu je prijatno da gleda svoju ćerku kako ima …i to ide u etar, da li ga je sramota? Maja ne treba ni da uđe u crkvu, a kamoli da se tamo vjenča. Ako i dođe do …, Maja će samo biti upotrebljena s Emilove strane, a ni ona se ne zove slučajno Maja… Znate, ima onaj film “Pčelica Maja”, tako i ona, ide s cvijeta na cvijet.

Ne dopada ti se kako je Maja vaspitana?

Imam ćerku, starijeg sina. Gledam kako ja vaspitavam svoju djecu, ne gledam druge. Ne sviđa mi se njeno ponašanje, ona je laka.

Kažeš da je Maja laka, a tvoj muž tvrdi da ste ti i ona identične. Kako to?

On je nešto rekao čisto da bi rekao, da pobjegne od situacije. Ne znam, evo, vi mi kažite postoji li nešto slično između mene i Maje? Emil je šašav, bio je pod pritiskom zbog jezičke barijere, pitate ga nešto, a on ne zna šta da odgovori…

Maja je imala turbulentne veze, znala je da fizički nasrće na svoje momke. Kako će Emil reagovati ako ga bude zadesila slična sudbina?

Ne poznajete Emila, neće se to desiti sa njim. Ne znate na šta je on sposoban. Niste upoznali Emila u tom svjetlu, imao je djevojke koje su mu radile loše stvari, ne znate na šta je sposoban.

(srbijadanas.com)