OTKRIVEN HONORAR! EVO ZA KOLIKO NOVCA JE ANA PRISTALA DA UĐE U RIJALITI: Od cifre se vrti u glavi

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Od sume se vrti u glavi!

Bivša partnerka Zvezdana Slavnića, Ana Kovačević uskoro postaje učesnik Zadruge. Tako će imati priliku da sa svojim bivšim suoči oči u oči vezano za sve šta se dešavalo u prethodnom periodu. U medijima kruže informacije da će Ana svoj ulazak “debelo unovčiti”.

S obzirom na to da su glavni akteri priče – Zvezdan, Ana i Anđela Đuričić, ovaj potez produkcije je bio očekivan. Produkcija je riješila da debelo “odreši kesu” i ponudi joj trodupli veći honorar nego bilo kojem učesniku, po pisanju domaćih medija.

Ana Kovačević će navodno za svoje učešće u “Zadruzi 6” zaraditi basnoslovnu sumu od oko 200.000 eura!

– Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povredio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali preij njegovog ulaska u rijaliti – kaže izvor za “Blic”, koji dodaje da je nisu pitali koliko košta njen ulazak u rijaliti.

– Nisu je pitali šta košta, Ana ulazi u “Zadrugu” za oko 200.000 eura, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku – zaključuje izvor za “Blic”.

Podsjetimo, Slavnićeva bivša nevjenčana partnerka će se debelo opariti i od njegove javne izdaje. Po pisanju medija ona će potražiti pola Zvezdanove zarade iz rijalitija. Tako da Zvezdanu i Anđeli sigurno neće biti dobro kada shvate koliku su zapravo ogromnu korist donijeli Ani svojom preljubom.

Zvezdan je prethodno izjavio da će u slučaju da Ana uđe u Bijelu kuću, on pobjeći sa imanja u Šimanovcima. Ostaje nam da vidimo da li će uspjeti u ovome i da li će uslijediti diskvalifikacija.

Autopijac.rs