OTKRIVENO KADA MILJANA ULAZI U ZADRUGU 6, OGLASIO SE BEBICA: Evo u kakvom je stanju – SVI DETALJI (FOTO)

Bivša zadrugarka Miljana Kulić pored svih nedaća koje su je zadesile potpisala je ugovor za ulazak u Zadrugu 6.

Međutim, ona neće ući kada bude ulazio i njen bivši partner Ivan Marinković, a njen dečko Nenad Macanović Bebica je otkrio da će Miljana biti dio rijalitija kasnije.

Miljanin dečko koji je sve vijreme tokom njenog boravka, najprije u Kliničkom Centru u Nišu, a potom i u bolnici u Beogradu, bio iz nju i donosio joj sve što je bilo potrebno čak i kada posjete nisu bile dozvoljene, sada je otkrio kakvo je Kulićkino stanje:

– Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, vidjeli ste i jučer na fotografiji, nasmijana je i osjeća se odličnio – počeo je Nenad koji je otkrio i kada će Miljana ući u “Zadrugu 6” za koju su ugovore potpisali i on, ali i Kulićkina majka Marija:

– Jeste, potpisali smo ugovore, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest mjeseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo – najavio je Macanović koji je objelodanio i koliko je Miljana kilograma izgubila nakon operacije želuca:

– Smršala je dosta, sigurno 23, 24 kilograma i super izgleda. A super se i osjeća, nasmijana je i sve je okej. Siniša je, takođe dobro, kako se Miljani stanje poboljšalo, tako je i njemu sve bolje. Željko je ovdje i ne idemo iz Beograda dok Miljana ne izađe – kazao je Nenad za Informer.

Izvor:Informer