OVO SU SVE LJUBAVI CECE RAŽNATOVIĆ, IZBROJALI SU IH 9: Jednog muškarca JE VOLJELA VIŠE NEGO ARKANA – IZNENADIT ĆETE SE KAD VIDITE KO JE (FOTO)

Ceca Ražnatović ima novu vezu, a svi bruje samo o tome. U pitanju je mladi biznismen i menadžer jednog od elitnijih beogradskih restorana Bogdan Srejović.

S obzirom da je sve veze osim braka sa Arkanom i manekenom Cveletom dobro krila, mi ćemo se podsjetiti ko se sve našao među njenim ljubavima, ali moramo da se ogradimo da se za neke samo šuškalo i te veze nikada nisu potvrđene u javnosti.

1. Vladan Lukić

Na početku karijere bila je u vezi sa bivšim fudbalerom i predsjednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina i da je Ceca bila dječja igra.

2.Dejan Marjanović Šaban

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba “Bojan Stupica”, a Marjanović je u to vrijeme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije.

3. Hajrudin Haro Samardžić

Dok je živjela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom.

Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma. Kasnije ju je optuživao da je zbog nje završio u logoru.

Priča se da je Ceca njega voljela i više nego Arkana.

4.Željko Ražnatović Arkan

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala njemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim riječima “ugledala najljepšeg muškarca na svijetu”. Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvijek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak.

Pjevačica je poslije pet mjeseci zaprosila Željka. Vjerili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano “svadbom decenije”. Ceca je sa njim dobila dvoje djece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

5. Andrej Kujundžić

Pevačica i reli vozač upoznali su se preko zajedničkih prijatelja a romansa je počela na snimanju njegove emisije “Top speed”. Bili su zajedno tri mjeseca, da bi se nakon toga Kujundžić vratio supruzi Marini.

6. Vladimir Vuksanović

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

7.Vladimir Cvetković

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

8. Aleksandar Jovović

Cece je nedavno svojoj listi bivših ljubai dodala i ovog manekena. On je nedavno uklonio sve zajedničke fotke koje je imao sa Cecom. Čak je skoro i prestao da koristi ovu društenu mrežu – poslednja fotka koju je postavio bila je pre 58 nedelja.

Za početak njih dvoje nisu ni hteli da se za njihovu vezu sazna – u javnost je ta informacija procurila tek nakon par mjeseci njihovog zabavljanja, a par meseci nakon toga, Aleksandar je uklonio sve njihove fotke. Možda nisu mogli da izdrže pritisak javnosti, te je zbog toga njihova veza pukla, mada moguće je da su i neke druge stvari bile po sredi – razlika u godinama ili pak neka svađa.

9. BOGDAN SREJOVIĆ

Bogdan je menadžer jednog od najelitnijih beogradskih restorana, a saznajemo da iza sebe ima brak i kćerku. Mlađi je od Cece 10 godina, a ova vijest je iznenadila region. Vidjećemo koliko će dugo opstati.

Autopijac.rs