PRVI SUSRET MARKA I LUNE NAKON INCIDENTA: Preplakala dva dana

Bivšeg uučesnika “Zadruge” Marka Miljkovića policija je privela po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva i određen mu je pritvor od 48 sati, a danas će biti pušten na slobodu.

On je, naime, priveden nakon sukoba sa komšijama iz zgrade u kojoj žvi sa suprugom Lunom i ćerkama Mijom i Lanom.

Marko Miljković je nakon privođenja odvezen u Urgentni centar, gdje je bio u pratnji policije i sa lisicama na rukama, a potom je odveden na Kliniku za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“ gdje su mu obavljeni pregledi.

Miljković se najprije žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu, kako je opisao, bacali pomije na terasu, zbog čega je rešio da im uzvrati tako što je gađao njihovu terasu jajima. Međutim, komšija je to demantovao i ispričao da su u pitanju bili radovi na zgradi.

Nakon haosa koji je pravio u zgradi, Miljković je testiran i na alkohol i narkotike, a njegovu suprugu Lunu sve to je veoma potreslo.

Naime, Luna prolazi kroz agoniju zbog svega što im je Marko priredio. Kako saznaje Blic, ona je dva dana pod lijekovima zbog stresa, te ne može da dočeka da se suoči sa njim kako bi joj objasnio zbog čega je sve to uradio.

– Luna je bijesna jako, plače i razočarana je. Ostavio ju je samu sa djecom i napravio haos. Pritom, sve to je uradio u al*oholisanom stanju. Nije joj jasno šta mu je kvrcnulo u glavi da uradi tako nešto. Njen otac je najviše uz nju, ali svi su zgroženi Markovim ponašanjem. On će izaći iz pritvora, ali ko zna kako će se sve ovo završiti među njima – rekao je izvor.

Gagi: Luna je ljuta na Marka

Inače, i Lunin otac, Gagi Đogani takođe je za “Blic” otkrio da je Luna veoma ljuta na Marka, kao i to da su svi šokirani zbog čitave situacije.

– Luna je sada svojoj kući, nismo se čuli sa Markom, on je u policiji. Vjerovatno je al*ohol uradio svoje, nešto mu je kvrcnulo u glavi, nemam objašnjenje. Nismo dobro, Luna nije dobro, loše je. Ona je sa djecom, molimo Boga da sve bude kako treba, da Marka puste. Sigurno ćemo razgovarati, ne znam šta se to desilo. Mi ga ne poznajemo takvog, u šoku smo. Luna je jako ljuta na njega, a opet joj je u žao. Ona je jako emotivna. Nadamo se da će ga nakon 48 sati pustiti. Znam sve što znate i vi. Angažovan je advokat, unhappy idem kod Lune – rekao nam je Gagi.

(Blic.rs)