“Rekla mi je da je više ne zanimam”: Aleksandra otkrila kako je Slovenka reagovala na vijest o trudnoći

“Jedna je majka”, rekla je ona

Zadrugarka Aleksandra Nikolić u sinoćnom lajvu otkrila je kako je njena majka Slovenka reagovala na vijest o prinovi.

Aleksandra je istakla da je saznala da je u drugom stanju samo nekoliko sati prije emisije “Narod pita” u kojoj je bila sa Anom Ćurčić, nakon čega je otkrila kako je Slovenka reagovala na vijesti.

– Plakala je baš. Jedna je majka. Rekla mi je “ti mene više ne zanimaš, unhappy mi je u glavi samo to dijete” – rekla je Aleksandra.

Podsjetimo, Aleksandra je u lajvu prokomentarisala i Filipa Cara.

– Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovjek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me. Željela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa – rekla je ona.

Aleksadra je otkrila i da se ipak trudi da bude srećna.

– Ne nerviram se, trudim se da nekako izguram sve ovo. Ljudi desilo se nešto prelijepo, nešto što sam uvijek željela, jako sam srećna iako okolnosti nisu najbolje, iako je otac takav nažalost. Ja sam saznala par sati prije emisije sa Anom Ćurčić, gospodin je bio upućen u sve – rekla je ona.

Nikoliećeva je otkrila i da nikada nikome ne bi poželela da bude u vezi sa Filipom.

– Ja sebe ne vidim pored takvog čovjeka, i ne bih ni jednoj osobi na svijetu poželjela takvog muškarca. Neću učiti dete da ne voli tatu, kad poraste neka radi šta želi. Nisam ovo željela naravno, ali desilo se i šta je tu je, sama ću odgajati dijete naravno – otkrila je ona.

Pobjednica Zadruge se potom osvrnula na Filipove izjave.

– On je navikao da se čupa preko mene, ali ovog puta neću dozvoliti jer nisam dužna. Ta politika, meni je dijete najbitnije neka zaboravi – istakla je ona.

(Telegraf.rs)