Šok! Marko Miljković sa lisicama na rukama stigao na saslušanje: IZGOVORIO 1 REČENICU PRED NOVINARIMA

Marko Miljković, bivši učesnik Velikog brata i rijaliti formata “Zadruga”, proveo je noć u policiji nakon posjete Urgentnom centru i bolnice “Laza Lazarević”, a tu će provesti 48 sati.

Miljković je prije dva dana objavio na svom Jutjub kanalu snimak na kome mu policija ulazi u kuću, a potom objasnio i razlog.

Naime, komšije sa sprata iznad neko vreme su kako Miljković tvrdi, pomije bacali po njegovoj terasi i uprkos svim upozorenjima, nisu imali nameru da to promene. Nakon svih neuspješnih pokušaja da zaustavi ponašanje komšija, Marko je kupio 60 jaja i lično bacao na njihov balkon nakon čega je uslijedio i obračun sa policijom.

Tim povodom oglasilo se i Tužilaštvo zvaničnim saopštenjem:

– Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su donijeli rješenje o zadržavanju M.M. (rođen 1983. godine) zbog krivičnog djela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru.

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni pink i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vrijeđao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika.

Kada je ugledao novinare povikao je:

Dobar dan novinari. Slikajte slobodno. 40 sati samice zbog razbijenih jaja, zato što mi je komšija neka faca – izjavio je Marko i ušao u zgradu Trećeg osnovnog tužilaštva.