ŠOK, ŠOK! ANĐELA SE JAVNO OBRATILA PORODICI: Umjesto da se izvini – TRAŽILA IM OVO (VIDEO)

Nije joj lako!

Anđela Đuričić se stala ispred Bruno Marsa i obratila se svojoj porodici poslije dužeg vremena. Ona je svojoj porodici otkrila šta joj treba:

-Nadam se da nemate problema, mnogo vas volim. Nisam se nikada našla u ovoj situaciji, vjerujem da sam vam priredila veliki stres, ne zamjerite. Ja se nadam da više neće biti ovih scena, nisam u vinklu.

Pošaljite mi nešto, samo da znam da ste svi dobro, i javite mi kako ste, mnogo vas volim, nedostajete mi. Aleksandra ti znaš sve, znam da si tu uvijek tu, kao i moja porodica. Mama molim te onaj spisak šminke,molim vas da mi pošaljete za Vaskrs, molim te kupke za tijelo, nemam nijednu više, sve su mi ukrali, treba mi crni sako i pantalone, molim te to mi je jako potrebno, ako možeš još ponešto mi pošalji, molim te i crni bebi dol sa bademantilom, treba mi parfem i crni šorts XS, a stvari S veličina, ako se sjetim još nečega, reći ći to.

Voljela bih da mi pošaljete nešto za Anu Spasojević i Lepog Miću a poslebno za Miću. Da njega nemam, ja ne znam kome bih se jadala, on mi je kao otac ovdje, ne znam šta bih radila da njega nemam, mnogo mi znači, i voljela bih da mu nešto pošaljete. Meni je mnogo teško bez vas, ja sam sada napravila najtežu situaciju, a vi ovo niste zaslužili, da sam znala da će biti ovako ne bih ušla ovde, ali život mi se desio, malo je koliko god puta da kažem iznini, ali ja sam iskreno ušla u sve ovo, ako griješim šta da radim, vrijeme će pokazati. Volim vas, molim vas čestitku da mi poašljete, a ako možeš mama nešto od tih stvari i poklon za Miću.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.