STAN OD 350.000€, AUDI I FOTELJA U FIRMI!

Nenad Macanović Bebica ostavio je pravo bogatstvo zbog Miljane Kulić!

Preduzetnik iz Beograda ostao je bez stana od 350.000 evra, “audija Q5” vrednog 60.000 evra i direktorske fotelje, jer se zaljubio u problematičnu Nišlijku. Naime, njemu je porodica ponudila skupocenu nekretninu, automobil i firmu, samo da ostavi rijaliti zvezdu. On je to odbio!

– Nenadova porodica je spremna na sve samo da ga razdvoji od Miljane! Oni su i dalje u šoku što je napustio posao i preselio se u Niš kod Kulićevih. Posebno im teško pada to što ne viđa ni ćerkice, koje imaju četiri i šest godina. Zato mu je, pre ulaska u “Zadrugu 6”, otac Tomislav preko advokata poručio da će mu dati sve što poželi, pod uslovom da se vrati kući – priča dobro obavešten izvor.

On otkriva ponudu koju su Macanovići izneli na sto:

– Rekli su mu da će dobiti luksuzan stan na Novom Beogradu vredan 350.000 evra, nov “audi”, ali i da će ga vratiti na čelo jedne od firmi, samo ako ostavi Miljanu. Nenad je to kategorično odbio.

Prema njegovim rečima, ista ponuda mu je stigla i u rijaliti.

– Pojedini takmičari koji su ulazili u “Zadrugu” preneli su Macanoviću poruku od porodice. I dalje mu nude bogatstvo ako odmah napusti rijaliti i raskine s Miljanom. Nenad ne želi ni da čuje za to. Ništa ga ne zanima osim nje! Besan je što pokušavaju da ga ucene kako bi je ostavio.

Nenad je potvrdio da njegova porodica želi da rastavi njega i Miljanu:

– Tata mi je ponudio stan, kola i posao, samo da ostavim Miksi. E pa neću! Ne zanima me novac! Niko ne može da utiče na mene kad nešto odlučim, a ja sam rešio da ceo život provedem s njom. Porodica ne može da bira s kim ću da budem i koga ću da volim!

– Rođak mi je obećao da će da mi prepiše celo imanje u Republici Srpskoj ako ne budem s njom. U suprotnom, ostajem bez svega – ispričao je di-džej iz Dervente cimerima.