UDALA SE NAJLJEPŠA TURKINJA: Ova vjenčanica se ne viđa često, SAVRŠENA

Demet Özdemir koja je poznata po ulogama u hit seriji “Zejnep” i “Sanjalica” izgovorila je krajem augusta “da” pjevaču Oğuzhanu Koçu.

Tog posebnog dana nosila je veoma originalnu vjenčanicu sirena kroja, a za vjenčanje je pripremila više haljina što se može vidjeti i na njenom Instagram profilu, gdje je snimak sa njene svadbe pogledalo više od 1.2 miliona ljudi.

Demet koja važi za najljepšu Turkinju sjajno se provela na svojoj svadbi. Istini za volju, to nije slučaj sa svim mladama, ali je ona uspjela da se opusti i proslavi baš kako treba.

https://www.instagram.com/p/Ch4tevJIj0M/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c2e1168e-9c9f-4db6-b269-464dddfc0ab5

Teško da popularna Zejnep može da izbroji koliko je čestitki dobila na Instagramu, a pratioce na ovoj društvenoj mreži i danas je obradovala fotografijama sa vjenčanja.

Ljubav sa pjevačem desila joj se poslije brojnih manje-više uspješnih veza. A ni sa Oğuzhanom nije sve išlo lako. Par se razišao krajem prošle godine, ali nisu mogli jedno bez drugog, pa su dali ljubavi drugu šansu. Poznati Turčin je Demet zaprosio na Dan zaljubljenih.

Glumica koja se pojavila u spotu pjevača Mustafe Sandala, bila je navodno u vezi sa Canom Yamanom sa kojim je u hit seriji “Sanjalica” igrala ljubavni par. Tu su i romanse sa kolegama Seckinom Ozdemirom i Jusufom Çimom. Svi ovi odnosi bili su samo najava velike ljubavi koju je doživjela i koju sada dijeli sa svojim suprugom.

Izvor: Azra

Autopijac.com