UŠAO U “ZADRUGU”, pa izašao sa predmetom od NEPROCJENJIVE VRIJEDNOSTI – Do sada toga nije bilo!

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Popularni pjevač Pavle Dejanić je sa koleginicom Aleksandrom Dabić pjevao na žurki u “Zadruzi”.

Nakon uzbudljive noći na imanju u Šimanovcima Pinkova zvezda je za domaće medije otkrila utiske iz rijalitija.

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

– Ovo je bila ubedljivo najbolja žurka koju sam ikada radio u “Zadruzi”. Mislim da su učesnici maksimalno uživali, i prvi put, otkad pevam žurke tamo, se osećalo jedinstvo. Bila je to dobra energija bez zadrške, i jedan pravi porodični ambijent. Kao da smo, na momente sam imao osećaj, radili neko privatno veselje na kom su pozvani ljudi koji se međusobno svi vole. To mislim da do sada u “Zadruzi” na žurkama nije bilo. Mnogo sam srećan što smo mi doprineli tome. Izbor pesama sam sveo maksimalno na rok, pop, “devedesete” i tek poneki narodnjak. Oni su toliko dobro reagovali, da sam ceo dan pod utiscima – rekao je Pavle.

Pored toga što je svcirao repertoar koji voli, Dejanić sa imanja nije otišao praznih šaka. Za to se pobrinula Jovana Tomić Matora.

Foto: Youtube Printscreen/Pavle Dejanic

– Plus, nosim poklon sa sinoćne žurke. Matora mi je poklonila svoj lanac za pantalone. Nema žena za bakšiš, pa dala šta ima. Legenda – otkrio je Pavle za srbiju danas.

Inače, na društvenim mrežama je mnogo pozitivnih komentara gledalaca koji su oduševljeni kako su Aleksandra i Pavle sinoć pjevali na žurki i kakvu atmosferu su napravili u rijalitiju.

Autopijac.rs